Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ριβάλντο: «Ποτέ δεν θα απέρριπτα την Ρεάλ, μαζί με τον Ρονάλντο θα ήμασταν ένα τρομακτικό δίδυμο»

Συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά, στο να υπογράψει στην Ρεάλ έδωσε πρόσφατα ο Ριβάλντο.

Συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά, στο να υπογράψει στην Ρεάλ έδωσε πρόσφατα ο Ριβάλντο.

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι του 2002 είχε δεχτεί πρόταση από την Ρεάλ προέβη ο Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος πέρασε από την χώρα μας ως παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα αποκάλυψε ότι πως εκείνο το καλοκαίρι, έπειτα από το Μουντιάλ οι «μερένγκες» του κατέθεσαν πρόταση.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει ο λόγος που αυτό συνέβη, δεν ήταν άλλος από το ότι η «Βασίλισσα» ήθελε να προσθέσει στον αστερισμό των «γκαλάκτικος», που είχε δημιουργήσει και τον «Ρίμπο» καθώς ήθελαν να τον δουν αγωνιζόμενο στο πλευρό του Ρονάλντο.

Ωστόσο ο Ριβάλντο, δεν δέχτηκε για διάφορους λόγους την πρόταση αυτή και όχι για το ότι αγωνιζόταν στην άσπονδο εχθρό της Ρεάλ την Μπαρτσελόνα.

«Ποτέ δε θα απέρριπτα τη Ρεάλ, επειδή έπαιξα στην Μπαρτσελόνα. Ξέρω πολύ καλά ότι αν υπέγραφα στη Ρεάλ, θα ήταν μία παρόμοια περίπτωση με του Φίγκο αλλά τελικά δε συνέβη.

Αν βρισκόμουν μαζί με το Ρονάλντο στη Ρεάλ, θα ήμασταν ένα τρομακτικό δίδυμο. Ήδη το δείξαμε όταν αγωνιστήκαμε με την Βραζιλία. Άμα είχα περισσότερο χρόνο να αναπτύξω αυτή τη χημεία μέσα σε ένα σύλλογο, θα ήμασταν θανατηφόροι. Θα τρομάζαμε τις άμυνες ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα θα παίζαμε. Το καλοκαίρι του 2002 η Ρεάλ υπέγραψε τον Ρονάλντο και ενδιαφέρθηκαν για μένα. Αν καταφέρναμε να είμαστε μαζί, θα ήταν απίθανο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button