Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Απομένουν οι υπογραφές για Τσούμπερ και ΑΕΚ»

Μένουν οι υπογραφές, αλλά ο πρωταγωνιστής με την εθνική Ελβετίας στο Euro, είναι μια ανάσα από το να γίνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Μένουν οι υπογραφές, αλλά ο πρωταγωνιστής με την εθνική Ελβετίας στο Euro, είναι μια ανάσα από το να γίνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Η πιο σημαντική μεταγραφική υπόθεση της ΑΕΚ μέχρι τώρα φέτος, πάει για αίσιο τέλος. Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από το να κλείσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προς το φινάλε του «παράθυρου» και να κάνει δικό της τον 30χρονο διεθνή Ελβετό αριστερό μέσο-επιθετικό Στίβεν Τσούμπερ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA σήμερα(28/8), εδώ και λίγη ώρα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Κονέ έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το βασικό κομμάτι της διαμόρφωσης της συμφωνίας για την απόκτηση του μέχρι σήμερα άσου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Και για την συνεργασία για την σεζόν που έρχεται, ως δανεικός με οψιόν αγοράς και για το συμβόλαιο (άλλα τρία χρόνια), μετά το καλοκαίρι του 2022, μετά την εκτέλεση της οψιόν.

Τα δύο στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι στην Γερμανία από το βράδυ της Παρασκευής κι από την πρώτη στιγμή έτρεξαν με γρήγορους ρυθμούς τις επαφές τόσο με την Άιντραχτ, όσο και περισσότερο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Από νωρίς σήμερα ήταν μαζί με τον Τσούμπερ και τους εκπροσώπους του, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να κανονιστούν όλες οι λεπτομέρειες. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση για την Ένωση, την πιο σημαντική μέχρι τώρα σίγουρα, που υα συμπληρώσει άλλες εντυπωσιακές κινήσεις που έχουν γίνει φέτος. Άμραμπατ, Στάνκοβιτς, Μισελέν, Λε Ταλέκ, η αγορά του Αραούχο, η απόκτηση του Βράνιες με κανονική μεταγραφή, η αγορά του Τζαβέλλα από την Αλάνιασπορ και όχι μόνο.

Φυσικά στην ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το διαφαινόμενο ευχάριστο φινάλε αυτής της δύσκολης μεταγραφής και προσπαθούν να κλείσουν όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να έχουν τον παίκτη το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα, για να τεθεί στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η οριστικοποίηση της συμφωνίας αναμένεται γι’ αύριο Κυριακή, καθώς η Άιντραχτ έχει κι αγωνιστικές υποχρεώσεις κι αυτός είναι ο λόγος που από την Ένωση με μεγάλη προσοχή δεν επιβεβαιώνουν επίσημα τίποτα. Ωστόσο όλα όσα έχουν γίνει στην διάρκεια της σημερινής μέρας, δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας πως ο Τσούμπερ έχει ήδη μπει στην διαδικασία για… να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button