Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Χάνει για έναν μήνα τον Παπανικολάου ο Ολυμπιακός!

Τις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου για έναν μήνα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός! Όχι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του Οκτάβιους Έλις.

Τις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου για έναν μήνα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός! Όχι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του Οκτάβιους Έλις.

Πολύ άσχημα μαντάτα για τον τραυματισμό του Κώστα Παπανικολάου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο διεθνής φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους. Αυτό σημαίνει, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον «Παπ» για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Άρα, ο Παπανικολάου εκτιμάται πως θα χάσει τα ματς με Χίμκι (εκτός), Μπάγερν Μονάχου (εντός), Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός), Βιλερμπάν (εντός, αλλά και το εξ αναβολής στη Γαλλία στις 19/1), Ζαλγκίρις (εκτός). Αν όλα πάνε καλά, ενδεχομένως να είναι ξανά διαθέσιμος στο παιχνίδι με την Αρμάνι, στο Μιλάνο, που είναι προγραμματισμένο για τις 26/1, αλλιώς στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» αυτό στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (28/1). Μάλιστα, στις 5/2 ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από ‘κει και πέρα, «λαβωμένος» επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη και ο Οκτάβιους Έλις. Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε στον αγκώνα και εγκατέλειψε και εκείνος το παιχνίδι, αλλά η ακτινογραφία του δεν έδειξε κάποια σοβαρή ζημιά. Η κατάσταση του ψηλού του Ολυμπιακού θα παρακολουθείται κάθε μέρα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button