Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Ντελε Αλι απογοήτευσε τον Μουρίνιο

Ο Ντελε Αλι είχε μία τελευταία ευκαιρία ν΄ αποδείξει στον Ζοσέ Μουρίνιο, ότι έχει να προσφέρει αρκετά ακόμη στην Τότεναμ.

Ο Ντελε Αλι είχε μία τελευταία ευκαιρία ν΄ αποδείξει στον Ζοσέ Μουρίνιο, ότι έχει να προσφέρει αρκετά ακόμη στην Τότεναμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, χρησιμοποίησε στην αρχική 11άδα τον διεθνή Αγγλο μεσοεπιθετικό, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Στόουκ Σίτι (σ.σ. η Τότεναμ νίκησε με 3-1) για το League Cup, όμως ο 24χρονος άσος, απογοήτευσε με την απόδοση του.

«Ναι, είμαι εκνευρισμένος. Ένας παίκτης στη θέση του πρέπει να δημιουργήσει ευκαιρίες και όχι προβλήματα στην ομάδα του», είπε κυνικά ο Μουρίνιο μπροστά στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Δεχθήκαμε την ισοφάριση (σ.σ. στο 56ο λεπτό) οταν είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, οπότε ναι, είμαι εκνευρισμένος».

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, ο «Special One» αντικατέστησε τον Ντελε Αλι με τον Λαμέλα, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην συνεργασία τους, με τον διεθνή άσο να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευση και τον εκνευρισμό του.

Οπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα στον αγγλικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό Τύπο, οι ομάδες που διεκδικούν έντονα τον Ντελε Αλι, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Εβερτον.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button