ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Ο πρώτος σε συμμετοχές και οι μέχρι στιγμής «άγνωστοι»!

Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στον ΠΑΣ Λαμία; Ποιοι δεν έχουν κάνει ακόμη ντεμπούτο;

Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στον ΠΑΣ Λαμία; Ποιοι δεν έχουν κάνει ακόμη ντεμπούτο;

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ Λαμία αυτή τη στιγμή που έχουν το απόλυτο των συμμετοχών για φέτος, παίζοντας όχι μόνο σε όλα τα ματς αλλά και όλα τα λεπτά των αγώνων.

Υπάρχουν βέβαια και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμη ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με την «κυανόλευκη» φανέλα και βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και ας δούμε ποιος ή ποιοι έχουν τις περισσότερες συμμετοχές μέχρι τώρα.

Στην πρώτη θέση έχουμε έναν: 

ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΝΤΕΖΟ

Ο Ντάνιελ, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν «κρατήσει ψηλά» τη σημαία της Λαμίας, όλα τα χρόνια που αγωνίζεται στον σύλλογο.

Παίζει συνεχόμενα ματς, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα και αν βγάλουμε τις φετινές εμφανίσεις, τα προηγούμενα χρόνια η παρουσία του ήταν εξαιρετική.

Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 78 ματς με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ενώ φέτος έχει 10 συμμετοχές, έχοντας δηλαδή το απόλυτο!

Τα λεπτά συμμετοχής του ανέρχονται στα 963 λεπτά.

Στη δεύτερη θέση δεν έχουμε έναν ποδοσφαιριστή αλλά έξι:

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

Με 9 συμμετοχές ο Τάσος Καραμάνος είναι φέτος από τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει τα περισσότερα ματς με τη φανέλα της Λαμίας.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 76 αγώνες έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά, φέτος ο Έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 676 λεπτά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ

«Μαχητής» με όλη τη σημασία της λέξης. Δίνει τα πάντα για την ομάδα και τους συμπαίκτες του και αυτό δεν το έχει δείξει μόνο φέτος αλλά και τις προηγούμενες χρονιές του.

Φέτος, έχει 9 συμμετοχές με 774 λεπτά αγώνα. Συνολικά, έχει εμφανιστεί με τη φανέλα της Λαμίας σε 72 αγώνες, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΝΤΑΝΙ ΜΠΕΧΑΡΑΝΟ

Σημαντικός για την ομάδα όσο λίγοι. Ο Μπεχαράνο έχει κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Λαμίας επάξια, παίζοντας όλα τα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο σε πολύ καλό επίπεδο.

Φέτος, έχει 9 αγώνες με τους οποίους έχει συμπληρώσει 847 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά έχει παίξει σε 53 αγώνες με 3 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Λαμίας και για αυτόν ο σύλλογος αποτελεί η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές του!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΛΗΣ

Αρχηγός της Λαμίας φέτος, ένα από τα παιδιά που παίζουν συνέχεια «στο κόκκινο» και ένας από τους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν φέτος ειδικά, να αλλάξουν την κατάσταση.

Ο Μπουλούλης, έχει εμφανιστεί φέτος σε 9 αγώνες, έχοντας 511 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, ο Μπούλου έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της Λαμίας σε 97 αγώνες με 2 γκολ 1 ασίστ.

ΛΑΖΑΡ ΡΟΜΑΝΙΤΣ

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς, είναι ο φετινός πρώτος σκόρερ έως τώρα για τη Λαμία, καθώς σε 9 αγώνες έχει 2 γκολ, από τα 5 συνολικά που έχει πετύχει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Συνολικά τώρα, ο Σέρβος επιθετικός έχει παίξει φέτος σε 810΄ενώ οι συμμετοχές του με τη φανέλα του ΠΑΣ ανέρχονται σε 57, με 6 γκολ και 7 ασίστ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ

Τελευταίος της λίστας, είναι ο Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος και αυτός έχει αγωνιστεί φέτος σε 9 αγώνες.

Ο αριστερός μπακ, μέσα από τους εννέα αγώνες έχει συμπληρώσει 626 λεπτά αγώνα. 

 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ

Είδαμε τους πρώτους σε συμμετοχές ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε και παίκτες όπου λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα δεν έχουν κάνει ακόμη ντεμπούτο.

Είναι κυρίως νεαρά παιδιά νεαρά, τα οποία για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έχουν πάρει ακόμη λεπτά συμμετοχής. Ποδοσφαιριστές όπως ο Θανάσης Μαργαρίτης, Κώστας Σταμούλης και Παναγιώτης Κατσικάς δεν έχουν αγωνιστεί φέτος σε κανένα ματς και πλέον περιμένουν την ευκαιρία τους.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας και οι συμμετοχές τους:

Διαβάστε επίσης

Back to top button