Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ολυμπιακός: Νέα προσέγγιση με Ντόρσεϊ (Vid)

Ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε ποτέ να σκέφτεται τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και φαίνεται πως ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες ώστε να υπάρξει επαναπροσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε ποτέ να σκέφτεται τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και φαίνεται πως ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες ώστε να υπάρξει επαναπροσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από τις αρχές του καλοκαιριού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά η υπόθεση δε μπορούσε να προχωρήσει εκείνη την περίοδο.

Ο λόγος; Ο Ντόρσεϊ είχε θέσει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στο NBA και να επιστρέψει εκεί. Άλλωστε από το 2017 ως το 2019 αγωνίστηκε σε Ατλάντα και Μέμφις, κάνοντας και τα απαραίτητα περάσματα από την G League. Από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι και πριν λίγους μήνες αγωνίστηκε στην Euroleague με την Μακάμπι.

Και τις δύο χρονιές του δεν τις λες καθόλου άσχημες. Είχε 9,9 πόντους την πρώτη σεζόν και 11,2 τη δεύτερη. Και στις δύο είχε 39% στα τρίποντα.

Μάλιστα την πρώτη του χρονιά είχε κάνει και ρεκόρ σεζόν με 19 πόντους (και 4/6 τρίποντα) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Στο Τελ Αβίβ είχε 9 πόντους κόντρα στους Πειραιώτες. Την ίδια σεζόν (2019-2020) είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό με 16 πόντους- 7 ασίστ- 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα!

Στην περσινή σεζόν έκανε το ρεκόρ καριέρας του κόντρα στην Χίμκι με 26 πόντους και 8/13 τρίποντα. Επίσης είχε 25 εναντίον της Άλμπα. Απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν ήταν το ίδιο παραγωγικός. Είχε συνολικά 12 πόντους σε 2 ματς με τους Πειραιώτες και 14 εναντίον των πράσινων αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα μια μεταγραφή περιφερειακού παίκτη ώστε να κλείσει το ρόστερ του. Η περίπτωση του Ντόρσεϊ φυσικά και είναι ενδιαφέρουσα με δεδομένη την ποιότητά του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι ο 25χρονος γκαρντ, αν τελικά αποκτηθεί, θα αγωνιστεί ως γηγενής.

Απομένει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις αφού θα πρέπει να αποδειχθεί μη απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό και το οικονομικό κομμάτι.

Γιατί θέλει ο Ολυμπιακός τον Ντόρσεϊ; Μπορείτε να πάρετε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button