Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σκάει» μεταγραφάρα για Ντουρμισάι!

Ανατροπή με τον διεθνή πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Φιορίν Ντουρμισάι. Πού θα υπογράψει; Ρίχνει «άκυρο»;

Φιορίν Ντουρμισάι – Ολυμπιακός: Το ντεμπούτο του, δεν το έκανε χθες στη Ζένιτσα. Πέρασε όμως για πρώτη φορά τις πύλες της Εθνικής. “Απαίτηση” Αναστασιάδη η ελληνοποίηση του και η κλήση του. Κακά τα ψέματα, φορ της κορμοστασιάς και της εξέλιξης του Φιορίν Ντουρμισάι δεν περισσεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ετσι κι αλλιώς άλλωστε, τα προσόντα του φουνταριστού του Πανιωνίου έχουν εκτιμηθεί δεόντως. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Ολυμπιακός έχει σπεύσει να τον “κλειδώσει” και να τον αποκτήσει εν όψει καλοκαιριού. Παρά ταύτα όμως, η φημολογία διατηρείται αμείωτη το τελευταίο διάστημα.

Φημολογία που αφενός φέρνει ομάδες του εξωτερικού να πρεσάρουν τόσο τον Πανιώνιο όσο και τον 23χρονο επιθετικό. Τελευταίο το παράδειγμα της Λεχ Πόζναν, με τις πληροφορίες όμως του sportdog να κάνουν λόγο πως η πλευρά Ντουριμσάι περιμένει κάτι πολύ καλύτερο και “μεγαλύτερο” από την πολωνική ομάδα.

Ισως μάλιστα γι’ αυτό, από τη συγκεκριμένη πλευρά, να μην επιβεβαιώνεται το παραμικρό αναφορικά με “κλεισμένη” συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Κάτι που, εμμέσως πλην σαφώς πηγάζει και από τα αποδυτήρια του Ιστορικού, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ούτε καν στους συμπαίκτες του δεν παραδέχεται το παραμικρό σχετικά με τους “ερυθρόλευκους”, λέγοντας μάλιστα συνεχώς πως περιμένει κάτι “πολύ καλό” από το εξωτερικό και πως είναι μάλλον επιφυλακτικός να μετακομίσει στους “ερυθρόλευκους” γνωρίζοντας πως δεν θα είναι το πρώτο βιολί (ούτε καν το δεύτερο) στην επίθεση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

 Όπως και να ‘χει, Κυριακή κοντή γιορτή. Για πολύ δεν πρόκειται να συντηρηθεί αυτή η ιστορία, οπότε  μένει να δούμε ποια… φημολογία έχει βάση: αυτή που θέλει τον Ελληνα διεθνή στα “ερυθρόλευκα” ή αυτή που τον φέρνει να “βλέπει” προς εξωτερικό…

πηγή: sportdog

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button