Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δύο επιλογές στα γκολ στην Λευκορωσία

Οι στοιχηματικές προτάσεις του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καθημερινά όλο και περισσότερες ημερομηνίες ανακοινώνονται για επανεκκινήσεις πρωταθλημάτων. Παιχνίδια που θα γίνουν ως επί το πλείστον κεκλεισμένων των θυρών. Εκτός από κάποιες περίεργες εξαιρέσεις όπως η Σουηδία για παράδειγμα που θέλει επανέναρξη στις 14 Ιουνίου και με κόσμο στις κερκίδες.

Καλός ή κακός τον τελευταίο μήνα οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν σε ιλιγγιώδεις ρυθμούς και αν δεν ακούσω την σφυρίχτρα και δεν δω κάτι με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα. Κοντός ψαλμός αλληλούια μιας και οι πρώτες σέντρες δεν θα αργήσουν.

Πολύ κακή στοιχηματικά πάντα η χθεσινή μέρα μιας και δεν πέρασε καμιά από τις επιλογές μας. Στο πρώτο παιχνίδι η Ντινάμο Μίνσκ κέρδισε εύκολα με 3-1 την Σμολέβιτσι παίρνοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα. Στο άλλο παιχνίδι η Ενερτζέτικ κράτησε το μηδέν μέχρι το 66ο λεπτό και μετά κατέρρευσε δεχόμενη 3 γκολ από την Νέμαν Γκρόντνο. Έτσι δεν πέρασαν ούτε το 2-3 γκολ στον πρώτο αγώνα αλλά ούτε και η ισοπαλία στον δεύτερο.

Σήμερα φρέσκα κουλούρια με τρεις αναμετρήσεις στην Premier League της Λευκορωσίας. Η επιλογή σήμερα θα γίνει προσεχτικά από το παιχνίδι στις 17:00 ανάμεσα στην Γκοροντέγια και την Μπάτε Μπορίσοφ και από το παιχνίδι στις 19:00 ανάμεσα στην Ντινάμο Μπρέστ και την Σόλιγκορσκ.

Μια δυάδα λοιπόν σήμερα με προσοχή και σύνεση μιας και έχουμε και τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις την Κυριακή.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button