Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στα… ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Σανκαρέ

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Γιουνούζ Σανκάρε, ο οποίος έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Γιουνούζ Σανκάρε, ο οποίος έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ως γνωστόν αναζητούν παίκτη για τα χαφ και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου μέσου, Γιουνούζ Σανκάρε.

Είναι ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά φέρεται να σχεδιάζει αλλαγή ποδοσφαιρικής στέγης. Παρότι μετράει έως τώρα 22 συμμετοχές (οι 6 στο Europa League) και 3 γκολ τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για aggresive χαφ, που έχει πολλά τρεξίματα. Δεν είναι όμως καθαρό «6άρι», αφού αγωνίζεται και πιο μπροστά.

Είναι ποδοσφαιριστής που προέρχεται από μια ποδοσφαιρική αγορά, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Πιέρ Ντρεοσί, αφού αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν (2007-11). Παράλληλα, έχει περάσει και από Ρεμς, Ντιζόν, Βαλενσιέν, Γκινγκάμπ, Λιλ και Μπορντό.

Η αγωνιστική περίοδος 2016-17 ήταν εξαιρετική για τον ίδιο και πιθανότατα η καλύτερή του, αφού έκανε 41 συμμετοχές με 7 γκολ και πήρε μεταγραφή για την Μπορντό από τη Λιλ έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button