Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τσεκάρει Χολμ, Σαχραουί, Κιτολάνο

Δίχτυα στη σκανδιναβική αγορά έχει ρίξει ο Ολυμπιακός, που έχει βάλει στα... ραντάρ του μεταξύ άλλων τρεις ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Δίχτυα στη σκανδιναβική αγορά έχει ρίξει ο Ολυμπιακός, που έχει βάλει στα… ραντάρ του μεταξύ άλλων τρεις ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Στις χώρες της Σκανδιναβίας έχει στρέψει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα και τσεκάρει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων βρίσκονται στα ραντάρ τρεις παίκτες από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Ο λόγος για τους Οντίν Τιάγκο Χολμ (κεντρική φωτ.), Οσάμ Σαχραουί και Τζόσουα Καστόν Κιτολάνο, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ο Χολμ είναι 18 ετών, box to box μέσος κι αγωνίζεται στη Βαλερένγκα, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 19χρονος Σαχραουί ανήκει επίσης στη Βαλερένγκα, παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως επιτελικός μέσος και σέντερ φορ, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ.

Ο 19χρονος κεντρικός χαφ Κιτολάνο αγωνίζεται στην επίσης νορβηγική Οντ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 27 ματς (4 γκολ, 3 ασίστ), ενώ είναι διεθνής με την Ελπίδων της Νορβηγίας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button