Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σκόραραν και οι δύο… αλλά έμειναν στην ισοπαλία! (pics)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο η Θύελλα Ροδωνιάς αντιμετώπισε στο «Lala Stadium» τον Μεξιατικό.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο η Θύελλα Ροδωνιάς αντιμετώπισε στο «Lala Stadium» τον Μεξιατικό.

2η αγων/κή

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ-ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1-1(0-1)

Δύο παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο φθιωτικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουν ακόμη να αγωνίζονται έκριναν το αποτέλεσμα, στο τοπικό ντέρμπι του ομίλου, στο γήπεδο της Ροδωνιάς. Λαϊνας Βασίλης και Γιαννούτσος Γιάννης πέτυχαν τα γκολ της συνάντησης και έδωσαν από ένα βαθμό στις ομάδες τους.

Σ΄ένα αμφίρροπο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους πολλούς θεατές και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, αλλά στο τέλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μόλις στο 5΄οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ζαπαντιώτη από κοντά να σουτάρει με δύναμη, αλλά η μπάλα  θα χτυπήσει στο εσωτερικό οριζόντιο δοκάρι του Ζαγγανά , χωρίς να  περάσει μέσα από την εστία!

Στο 19΄όμως οι φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν το 0-1, όταν από αριστερά θα βγει ωραία παράλληλη σέντρα στην εστία του Ζαγγανά και ο Λαϊνας από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ατομική προσπάθεια του Ντζιαβίδας Γιάννη στο 21΄, αλλά στο τελικό σουτ η μπάλα θα αποκρουστεί από το σώμα του Σκαρλάτου. Πάλι στο 30΄ο ίδιος παίκτης των γηπεδούχων θα πάρει τη μακρινή μπαλιά, αλλά το σουτ με προβολή, απέκρουσε ο εξερχόμενος Τσανής, σώζοντας την ομάδα του. Σειρά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο 39΄να κάνει μια φοβερή απόκρουση , όταν πετάχτηκε στην αριστερή του πλευρά και έβγαλε σε κόρνερ το πολύ δυνατό σουτ του Ζαπαντιώτη από κοντινή μάλιστα απόσταση!

Στο 50΄ο Κωνσταντακόπουλος για τη Ροδωνιά θα απειλήσει με συρτό φάουλ τον Τσανή, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με ωραίο μπλονζόν στη δεξιά του πλευρά θα πετάξει τη μπάλα κόρνερ. Ξανά στο 72΄ ο ίδιος παίκτης των γηπεδούχων από πλεονεκτική θέση θα πιάσει την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα απελπιστικά άουτ! Στο 75΄το βολ πλανέ του νεαρού Γαλανού Φ. από κοντά δεν ήταν «γεμάτο» και ο Τσανής εύκολα μπλόκαρε. Στο 90΄όμως οι γηπεδούχοι με τον Ντζιαβίδα Γιάννη κέρδισαν το φάουλ αριστερά και έξω από την περιοχή του Τσανή. Ο Γιαννούτσος ανέλαβε την εκτέλεσή του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο τείχος, αλλάζοντας πορεία, κάνοντας το τελικό 1-1.

Ένα αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο σύμφωνα με την απόδοση των δύο ομάδων, οι οποίες φάνηκαν ισάξιες στο παιχνίδι αυτό.

Πολύ καλή η διαιτησία από τον  Δημητρίου Σ. και των  βοηθών του Βλάχο Ευάγγ. και Τζανετάκο Γ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Β): Ζαγγανάς Ν., Γαλανός Φ., Βλάχος(57΄Τσακνής), Κοκκοτας, Γιαννούτσος, Γκούλτας, Κουτσογιάννης(436΄Κατσακιώρης), Κωνσταντακόπουλος, Μπεσλεμές(57΄Ζήκας), Ντζιαβίδας Γιάννης, Κρέτσης(80΄Λαμπροθανάσης)

ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ(Αργύρης Θ.): Τσανής, Καρτέρης, Παναγιωτόπουλος, Σκαρλάτος, Τσιάρας, Ντούλας, Χειρόπουλος(85΄Χριστόπουλος), Ριζάι, Ζαπαντιώτης, Λαϊνας(87΄Αλεξίου), Τσάκαλος(89΄Καλαντζής)

Διαβάστε επίσης

Back to top button