ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι ομάδες που δέχονται εύκολα γκολ… και ο ΠΑΣ Λαμία! (φωτογραφία)

Η φετινή χρονιά δεν είναι δύσκολη μόνο για την άμυνα του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε ποιες είναι οι ομάδες της SuperLeague 1 που δέχονται εύκολα γκολ.

Η φετινή χρονιά δεν είναι δύσκολη μόνο για την άμυνα του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε ποιες είναι οι ομάδες της SuperLeague 1 που δέχονται εύκολα γκολ.

Μία αρκετά δύσκολη χρονιά είναι αυτή που διανύουμε τόσο για την άμυνα του ΠΑΣ Λαμία, όσο και γενικά για τον σύλλογο.

Η ομάδα βρίσκεται από την 1η αγωνιστική έως και τώρα στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς έχοντας δεχθεί 24 γκολ συνολικά!

Δηλαδή για να το κάνουμε πιο λιανά, η άμυνα της Λαμίας δέχεται 1 γκολ ανά 4,83 προσπάθειες των αντιπάλων της και αποτελεί την ομάδα με την μεγαλύτερη ευκολία στο βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της. Σε αυτό το στατιστικό βέβαια, έπαιξε σημαντικό ρόλο και το 0-6 από τον Ολυμπιακό.

Παρόλο αυτά δεν είναι μόνο η «κυανόλευκη» ομάδα που δέχεται ΕΥΚΟΛΑ γκολ. Η δεύτερη στη λίστα μας είναι η ΑΕΛ, η οποία δέχεται 1 γκολ ανά 6,3 τελικές προσπάθειες ενώ συνολικά έχει δεχθεί 23 τέρματα.

Τρίτη είναι η ομάδα του ΟΦΗ, όπου δέχεται 1 γκολ ανά 7,19 τελικές προσπάθειες και συνολικά έχει δει την μπάλα στα δίχτυα της 21 φορές.

Τέταρτη είναι η ομάδα της ΑΕΚ, η οποία δέχεται 1 γκολ ανά 7,54 τελικές προσπάθειες και συνολικά οι τερματοφύλακες των «κιτρινόμαυρων» έχουν μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα τους 13 φορές.

Τελευταία της λίστας η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία δέχεται 1 γκολ ανά 7,94 τελικές προσπάθειες των αντιπάλων. Συνολικά η άμυνα των Γιαννιωτών έχει δεχθεί 17.

Δείτε την φωτογραφία από την σελίδα στο instagram «supergreek league»:

Διαβάστε επίσης

Back to top button