Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: Μικρομεσαία ομάδα ενδιαφέρθηκε για τον Φλορίν Μπεγιάν

Ο 29χρονος στόπερ βρέθηκε στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας, αλλά η Ντινάμο Βουκουρεστίου δεν δέχτηκε να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο 29χρονος στόπερ βρέθηκε στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας, αλλά η Ντινάμο Βουκουρεστίου δεν δέχτηκε να τον αφήσει ελεύθερο.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, τα ονόματα που προτείνονται σε κάθε ομάδα είναι δεκάδες. Άλλα από αυτά τσεκάρονται, εφόσον είναι καλές-προσιτές περιπτώσεις, άλλα πάνε κατευθείαν στον… κάδο ανακύκλωσης.

Μια ομάδα λοιπόν της Super League, η οποία δεν είναι στο big-5, εξέτασε μία πολύ καλή περίπτωση που θα μπορούσε να την ενισχύσει ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, εξετάστηκε η περίπτωση του Φλορίν Μπεγιάν. Πρόκειται για 29χρονο κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από την Ρουμανία που αγωνίζεται στην Ντιναμό Βουκουρεστίου των πολλών οικονομικών προβλημάτων, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρότι η πρόταση ήταν καλή για μισό χρόνο, ανάμεσα στις 50 και 60 χιλ. ευρώ, και ο ποδοσφαιριστής έδειχνε θετικός στην προοπτική του να έρθει στη χώρα μας, η ομάδα του τού έκοψε τον… δρόμο. Συγκεκριμένα, η Ντινάμο δεν δέχτηκε να τον αφήσει ελεύθερο και ο Μπεγιάν θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρουμάνικη ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης που έχει παίξει σε Ακαντέμικα Κλιτσένι, Άστρια Γκιούργκου, Κραϊόβα, Κονκόρντια, Τίγκρου Μούρες και Βιτορούλ. Με γεμάτες σεζόν, παίζει ως στόπερ αλλά κατ’ ανάγκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως μπακ. Και που σίγουρα θα βοηθούσε την ομάδα του να ανέβει επίπεδο στην άμυνά της…

Πηγή: Sport- fm.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button