ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν «ρίχνει» τις απαιτήσεις του ο Τόνσο

Τα μεταγραφικά σενάρια μεταξύ Μάρτιν Τόνσο και ΠΑΣ Λαμία συνεχίζονται...

Τα μεταγραφικά σενάρια μεταξύ Μάρτιν Τόνσο και ΠΑΣ Λαμία συνεχίζονται…

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και ο ΠΑΣ Λαμία ψάχνει να βρει τους επόμενους μεταγραφικούς του στόχους.

Ψάχνει λοιπόν ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα με σκοπό να την βοηθήσουν άμεσα, να βγει από αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχει βρεθεί από την αρχή του πρωταθλήματος.

Η ενίσχυση της ομάδας θα είναι στοχευμένη και όπως σας έχει αναφέρει επανηλημένως το «Τρίο Μπελκάντο», η αθλητική ραδιοτηλεοϊντερνετική εκπομπή του Ράδιο Λαμία, θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Μία θέση που σίγουρα θα αποκτηθεί παίκτης είναι αυτή του δεκαριού. Εκτός του Ταϊρόν θα έρθει ένα ακόμη δεκάρι και κατά πως φαίνεται θα είναι ξένος και όχι Έλληνας.

Τώρα, έρχεται το Sportime ξανά να υπογραμμίσει το όνομα του Μάρτιν Τόνσο, του γνωστού μας Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει απασχολήσει και σ΄άλλες μεταγραφικές περιόδους. Παρόλο αυτά, όπως αναφέρουν οι αθηναίοι, μπορεί η Λαμία να θέλει τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτός δύσκολα να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Το δημοσίευμα του αθηναϊκού σάιτ αναφέρει τα εξής:

H Λαμία από τον περασμένο Οκτώβριο (και δη τα χασομέρια) ψάχνεται για την απόκτηση του Τόνσο, προκειμένου να την ενισχύσει.

Ωστόσο τα προβλήματα που υπάρχει τότε, συνεχίζουν και τώρα με τον ίδιο όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», να μην πέφτει κάτω από τα 100 χιλιάρικα.

Σε αυτά τα λεφτά η Λαμία πολύ δύσκολα θα ζητήσει, κάτι που δείχνει και γιατί η υπόθεση έχει τραβήξει τόσο πολύ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button