Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

H τεράστια καινοτομία του Football Manager 2024 – Τη ζητούσαν σχεδόν όλοι οι χρήστες!

Ήταν αυτό που ζητούσαν οι περισσότεροι λάτρεις του Football Manager. Και είναι πια γεγονός!

Ήταν αυτό που ζητούσαν οι περισσότεροι λάτρεις του Football Manager. Και είναι πια γεγονός!

Δηλώνετε ότι λατρεύετε το Football Manager; Και εμείς. Περιμένετε πώς και πώς να κάνετε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας τον νέο τίτλο κάθε χρονιά. Ωστόσο, δεν αντέχετε να αποχωρίζεστε τα όσα έχετε πετύχει ως προπονητής στον προηγούμενο και να πάει στράφι τόσος κόπος;

Ε, πλέον, εσείς που αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα κάθε χρονιά, μπορείτε να γιορτάσετε. Εσείς λοιπόν, θα μπορέσετε να συνεχίσετε το παλιό σας save και στο νέο FM με όλες τις αλλαγές που θα έχει από το game της προηγούμενης χρονιάς.

Ναι καλά διαβάσατε. Η Sports Interactive η δημιουργός εταιρεία του Football Manager κατάφερε να δώσει αυτή την επιλογή στο FM 2024, μία επιλογή η οποία όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας είναι αυτή που ζητούσαν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι λάτρεις του FM.

Football Manager: Το νέο στοιχείο που ζητούσαν οι πάντες

Έτσι, όσοι αγοράσετε το FM 2024 και κάνετε την εγκατάσταση του, στην αρχή του, εκτός από τη γνωστή επιλογή να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι-καριέρα, θα σας δίνει την ευκαιρία να συνεχίζετε την καριέρα σας, το προηγούμενο save σας, από τον τίτλο της περασμένης χρονιάς, δηλαδή, του 2023.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button