Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Παουλίνιο θετικός στον κορωνοϊό

Ο Παουλίνιο είναι θετικός στον κορωνοϊό και έτσι παρέμεινε στην Πορτογαλία και δεν ήρθε στην Ελλάδα για προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Ο Παουλίνιο είναι θετικός στον κορωνοϊό και έτσι παρέμεινε στην Πορτογαλία και δεν ήρθε στην Ελλάδα για προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα δεν βρέθηκαν οι Λιβάια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Σιμόες, Λόπες.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ οι Πορτογάλοι είχαν πρόβλημα πτήσης από το Παρίσι που ήταν να φτάσει σήμερα το μεσημέρι και πέταξαν πριν από λίγο για Αθήνα. Μίλησε ο Αντρέ Σιμόες μάλιστα με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανωμαλία της πολύωρης καθυστέρησης που είχαν και έτσι δικαιολογημένα απουσίασαν.

Ο Μάρκο Λιβάια δεν τον άφησαν να πετάξει από Κροατία γιατί δεν του είχαν στείλει το τεστ κορωνοϊού. Ετσι έρχεται αύριο το απόγευμα και θα προπονηθεί ατομικά στα Σπάτα, έχοντας μιλήσει αρχικά με τον Παναγιώτη Κονέ.

Τέλος, ο Παουλίνιο βρέθηκε θετικός στο τεστ κορωνοϊού στην πατρίδα του. Εκανε και ένα σήμερα που βγήκε μεν αρνητικό αλλά ο κανονισμός στην Πορτογαλία επιβάλλει νέο τεστ μέσα σε μια εβδομάδα όποτε προς το παρόν παραμένει στην Πορτογαλία. Σίγουρα όμως έχει αναγκαστική 7ημερη καραντίνα και αν το επόμενο τεστ που θα κάνει βγει και πάλι θετικό θα χρειαστεί 14 μέρες καραντίνα…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button