Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Conference League: Μάχη στην αρένα του «Ολίμπικο» με ελληνικό ενδιαφέρον

Η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Άλκμααρ των Χατζηδιάκου, Παυλίδη στο ματς που ανοίγει τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Άλκμααρ των Χατζηδιάκου, Παυλίδη στο ματς που ανοίγει τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η φάση των «16» του Europa Conference League ανοίγει σήμερα στο «Ολίμπικο». Η Λάτσιο υποδέχεται την Άλκμααρ (19:45, Cosmote Sport) των Παυλίδη και Χατζηδιάκου στη Ρώμη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο διεξάγεται σήμερα και όχι Πέμπτη διότι εκείνη την ημέρα αγωνίζεται εντός έδρας και η έτερη ομάδα της πόλης, η Ρόμα.

Η Λάτσιο παραμένει αήττητη στα 3 τελευταία νοκ-άουτ ευρωπαϊκά παιχνίδια της (1-2-0), ενώ πρώτη φορά κοντράρεται με ολλανδική ομάδα σε φάση νοκ-άουτ. Την ίδια ώρα, η Άλκμααρ παραμένει χωρίς νίκη στους 9 πιο πρόσφατους νοκ άουτ ευρωπαϊκούς αγώνες της (0-3-6).

Οι Ιταλοί, λοιπόν, προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της πρωτοπόρου Νάπολι, δείχνοντας ικανοί να τερματίσουν στην τετράδα και να αγωνιστούν στο Champions League της επόμενης σεζόν. Αμφίβολος είναι ο στόπερ Καζάλε, ενώ εκτός ο Ιμόμπιλε λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Οι Ολλανδοι από τη μεριά τους επικράτησαν 1-0 στην έδρα της Φίτεσε την περασμένη αγωνιστική και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου στην Eredivisie. Σταθερά καλή παρουσία εντός και εκτός συνόρων φέτος, προσπαθεί να φτάσει μακριά στην Ευρώπη και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα «αστέρια». Εκτός παραμένουν οι στόπερ Μπέουκεμα, Μάρτινς-Ιντι, Ντέκερ, Βανχέουσντεν και ο μεσοαμυντικός Μπαζούρ, ο μεσοεπιθετικός Ντε Βιτ. Επιστρέφει ο μέσος Κλάσι, ενώ υπολογίζονται οι Ράιαν, Μιχαΐλοβιτς, Μάινανς που αποκτήθηκαν τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Τρίτη 07/03

Λάτσιο-Άλκμααρ (19:45)

Πέμπτη 09/03
Άντερλεχτ-Βιγιαρεάλ (19:45)
ΑΕΚ Λάρνακας-Γουέστ Χαμ (19:45)
Σέριφ Τίρασπολ-Νις (19:45)
Φιορεντίνα-Σίβασπορ (22:00)
Λεχ Πόζναν-Tζουγκάρντεν (22:00)
Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00)
Γάνδη-Μπασάκσεχιρ (22:00)

Διαβάστε επίσης

Back to top button