FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασιλαντωνόπουλος: «Δουλεύουμε σκληρά… για το καλύτερο»

Ο ένας από τους δύο σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε την σκληρή αλλά και σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο νεαρός δεξιός μπακ χάφ, τόνισε πως η ομάδα του έδειξε πολύ καλά στοιχεί στο πρώτος της φιλικό παιχνίδι, έπαιξαν πάνω κάτω όπως ακριβώς ήθελαν και πως δουλεύουν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό.

Πιο συγκεκριμένα ο Βασιλαντωνόπουλος υπογράμμισε:

«Είναι σκληρή η προετοιμασία. Καθημερινά διπλές προπονήσεις και αρκετή δουλειά από όλους μας. Το σημερινό φιλικό ήταν μία ευκαιρία για ξεμούδιασμα και κατά μία έννοια ξεκούραση από τις καθημερινές προπονήσεις. Πιστεύω πως δείξαμε πολύ καλά στοιχεία σήμερα. Κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές και επίπονες αρκετά, όμως αυτή είναι η δουλειά μας, έτσι έχουμε μάθει να ζούμε και αυτό κάνουμε.»

Τι διαφορετικό έχει η φετινή ομάδα από την περσινή:

«Καταρχάς όπως είδατε δουλεύουμε ένα διαφορετικό σύστημα, από εδώ και πέρα. Προσπαθούμε με τις οδηγίες του προπονητή να το δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται γιατί είναι κάτι καινούργιο για εμάς και καιρό με τον καιρό θα το δουλεύουμε με μεγαλύτερη ευκολία, θα μας βγαίνει πιο εύκολα και αυτό θα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button