Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο Τσάμης τον “έσωσε” και ο Ευαγγελόπουλος του έδωσε τη νίκη!

Τεράστια εντός έδρας νίκη για τον Αστέρα Σταυρού ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Καρδίτσας.

Τεράστια εντός έδρας νίκη για τον Αστέρα Σταυρού ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Καρδίτσας.

Με δυο γκολ του Ευαγγελόπουλου ο Αστέρας Σταυρού κέρδισε τον Αστέρα Καρδίτσας με 2-0 σκορ παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Δυο καταπληκτικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο από Γιώργο Τσάμη.

Το μάτς:

Στο 14′ ο Αστέρας Σταυρού κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο λ Ευαγγελόπουλος με πάσα στον Νικολόπουλο ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 28′ ο Μπακράτσας πάτησε περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 35′ εκτέλεσε φάουλ του Νικολόπουλου από τα δεξιά, κεφάλια των αμυντικών η μπάλα έφτασε στον Λυτάκη στο πίσω δοκάρι, έβγαλε τη σέντρα κεφαλιά του Μόσχου ο Τζέκος έδιωξε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή σώζοντας την ομάδα του.

Στο 40′ ο Κακκάβας ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Αρχοντή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 43′ εκτέλεση φάουλ από πολύ καλή θέση, ο Κοντός το εκτέλεσε απευθείας αλλά ο Τσάμης εκτινάχθηκε σώζοντας την ομάδα του.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Κατσιγιάννης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Τσάμη έκανε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση αλλά και πάλι ο Τσάμης ενστικτωδώς έδιωξε δύσκολα με το ένα χέρι.

0-0 στο πρώτο ημίχρονο

Στο 49′ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε ενα κόρνερ από τα αριστερά, ο Ευαγγελόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 18′ του δευτέρου ημιχρόνου ο Νικολόπουλος εκτέλεσε κορνερ από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς και με πλασέ ο Ευαγγελόπουλος έκανε το 2-0.

Στο 19′ καταπληκτική προσωπική ενέργεια του Ευαγγελόπουλου, πέρασε δυο αμυντικούς πάτησε περιοχή, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Γεωργαντζά.

Λίγο αργότερα ο Νικολόπουλος έφυγε στην κόντρα και προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να κρεμάσει τον Γεωργαντζά αλλά ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας μπλόκαρε.
Εκτέλεσε φάουλ στο 80′ από τον Κοντό, κεφαλιά του Ηλιάδη ο Τσάμης έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 41′ σουτ του Ηλιάδη ο Κατσίγιαννης έβαλε το πόδι του η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Τέλος αγώνα και νίκη για τον Αστέρα Σταυρού!

Διαβάστε επίσης

Back to top button