Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Απόδραση” για Άρη με σκόρερ Θυμιανόπουλο!

Για την 10η αγωνιστική της Α Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και αρκετά φάουλ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θύμιο Θυμιανοπουλο ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Αγίας Παρασκευής με σκορ 0-1.

Το ματς:

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 6′ όταν ο Δεδουσης για τον Άρη έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Θυμιανοπουλος βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και την μπλόκαρε εύκολα ο Καρανάσιος.

Η Αγία Παρασκευή απάντησε στις φάσεις αρχικά με το απευθείας φάουλ του Καρκάνη το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Καραμανωλης ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Μιχαήλ η μπάλα έφτασε στον Καπούλα ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Άρη.

Το παιχνίδι από την αρχή του είχε πολλά νεύρα και αρκετά σκληρά μαρκαρισματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Το αποτέλεσμα των σκληρών μονομαχιών ήταν να μην έχουμε φάσεις δύο πρώτο μισάωρο και το παιχνίδι είχε χάσει τον ρυθμό του.

Στο 33′ ο Πλούμπης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, βρήκε ολομόναχο τον Πασχαλίδη ο οποίος σούταρε αλλά ο Καρανάσιος του είπε όχι διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Το κόρνερ το εξετέλεσε ο Άρης με τον Θυμιανοπουλο να πηδάει πιο ψηλά απ όλους αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Στο 40′ ο Μιχαήλ σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Καραμανωλη αλλά πέρασε άουτ.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο 45 λεπτο ξεκίνησε με τον Άρη να απειλεί όταν ο Δεδουσης από τα δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του για σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Καρανάσιου.

Λίγο αργότερα και πάλι ο Δεδουσης, στο 54′ δέχθηκε την σέντρα του Θυμιανοπουλου εντός περιοχής της Νίκης αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο 58′ ο Ζήσιμος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για κάνει το 1-0 καθώς βγήκε τετ α τετ πλάγια αριστερά με τον Καραμανωλη, αλλά το ψηλοκρεμαστο σουτ που επιχείρησε το πρόλαβαν οι αμυντικοί του Άρη, κρατώντας το 0-0.

Ο αγώνας συνεχίστηκε έχοντας έναν χαμηλό ρυθμό, με πολλά φάουλ και λάθος μεταβίβασεις και από τις δύο ομάδες χωρίς να έχουμε φάσεις.

Στο 81′ ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου έκανε το 0-1 μετά από ωραία ενέργεια του Πασχαλίδη και σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Νίκης, με τον Θυμιανοπουλο να πετάγεται και με προβολή να ανοίγει το σκορ.

Μπορούμε να πούμε ότι το γκολ ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα καθώς η Νίκη πίεζε για ένα γκολ αλλά ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ.

Το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα με τον Θυμιανοπουλο να αναδεικνύεται ως MVP του αγώνα με το γκολ που πέτυχε.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Νίκη Αγίας Παρασκευής: Καρανάσιος, Καρκανης, Ματίκας, Καραγιάννης, Αναστασίου, Μιχαήλ, Παπακώστας, Μιμιγιαννης, Ζησιμος Β., Ζήσιμος Καπουλας.

Αναπληρωματικοι:  Μπουμπουρης, Καρακώστας, Ράρρας, Μαγκλάρας, Επίσκοπος, Καραγεώργος, Χριστόπουλος

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου: Καραμανωλης, Αφεντουλιδης, Μυλωνάς, Λιολιος, Πλουμπης, Δεδουσης, Σαιτης, Θυμιανοπουλος, Πασχαλίδης, Παπαϊωάννου.

Αναπληρωματικοι: Λελεντζης, Βλάχος, Γαλαμουρας, Κοσμάς, Παντελοπουλος, Κόκα, Τσιακατάρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button