Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ήττα από την πιο έτοιμη Γάνδη

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, ηττήθηκε από την πιο έτοιμη Γάνδη.

Παιχνίδι δοκιμών με 3-4-3 πραγματοποίησε ο «δικέφαλος» κόντρα στην Γάνδη. Η πρώτη ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» ήταν οι  Μελίσσας, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας, Λέοβατς, Μάτος, Σάκχοφ, Κάνιας, Ζάιρο, Κάμπος και Πρίγιοβιτς, με το παιχνίδι να μην είναι καθόλου καλό στο πρώτο μέρος.

Στο 31ο λεπτό η ομάδα της Γάνδη πέτυχε γκολ στην πρώτη της ευκαιρία στο ημίχρονο. Μετά από ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ματτόν πήρε την κεφαλιά και κέρδισε τον Μελίσσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Καμπγκούνγκου έχασε νέα ευκαιρία για να κάνει το 2-0 ωστόσο ο Μελίσσας απέκρουσε το σουτ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 43΄ με τον Κάμπος να βγάζει σέντρα με τον Βαρέλα να κάνει κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Γάνδης. Η τελευταία ευκαιρία ήταν και πάλι για τον ΠΑΟΚ με τον Κάμπος να σουτάρει και τον τερματοφύλακα της Γάνδης να βγάζει και πάλι. Στο αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι Ενρίκε, Πέλκας, Μακ και Λεβέκ πέρασαν στην θέση των Κάμπος, Ζάιρο, Πρίγιοβιτς και Λέοβατς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικός ο ΠΑΟΚ με τον Πέλκα να βγάζει την σέντρα στο 57΄ με τον Ενρίκε να μην μπορεί να σκοράρει. Οκτώ λεπτά αργότερα μετά από κάθετη μπαλιά του Μακ ο Ενρίκε δε μπόρεσε και πάλι. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ έκανε και τις επόμενες δύο ευκαιρίες με δύο σουτ στο 68 και 73΄ τα οποία δε μπόρεσαν να κερδίσουν τον τερματοφύλακα της Γάνδης.

Ο πολύ κινητικός Μακ έκανε άλλη μία σέντρα από τα αριστερά, με τον Δεληγιαννίδη να κερδίζει κόρνερ και στην επόμενη φάση ο Σλοβάκος πέρασε πάλι στον Κρέσπο που έστειλε την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά μέτα ο Μακ έκανε και άλλη ενέργεια η οποία κατέληξε άουτ… Ο Σλοβάκος έκανε και την τελευταία 84′ Σουτ από τον Μακ μετά από πάσα του Κουλούρη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Γάνδης. Τελευταία ενέργεια ήταν το γκολ της Γάνδης στο 86ο στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σιλλά να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και να κερδίζει τον Μελίσσα.

πηγή: paokvoice.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button