Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ήττα για τον Έσπερο!

Εκτός έδρας ήττα για τον Έσπερο Λαμίας από την Παναγίτσα.

Τη μεγαλύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Παναγίτσα κερδίζοντας τον Έσπερο Λαμίας με 78-73 και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του Ερμή Σχηματαρίου μέσα στη Νίκη Αμαρουσίου, η ομάδα της Χαλκίδας κρατάει πλέον την τύχη σε μεγάλο ποσοστό στα χέρια της για την παραμονή μέσω αγώνα μπαράζ!

Οι δύο ομάδες έκλεισαν την πρώτη περίοδο ισόπαλες (22-22), όμως στη συνέχεια η ομάδα του Βελισσαράκου ήταν ανώτερη και προηγήθηκε με 11 πόντους στο ημίχρονο (46-35). Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Παναγίτσα έχασε τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη με δύο τεχνικές ποινές, όμως συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι, τελειώνοντας το γ’ δεκάλεπτο με 62-55. Στο δ’ δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10 πόντους (67-57), όμως ο Έσπερος Λαμίας μείωσε στους έξι (70-64) και μετά ακόμα και στους 4 πόντους (73-69).

Οι παίκτες της ομάδας της Χαλκίδας έδειξαν ψύχραιμοι στο τέλος, παίρνοντας τελικά τη σπουδαία νίκη με 78-73. Νίκη που ήρθε και σε συνδυασμό με την απουσία του Γκιζόγιαννη και την κάνει ακόμα μεγαλύτερη.

Πλέον, η Παναγίτσα χρειάζεται νίκη απέναντι στον υποβιβασμένο Άρη Πετρούπολης (εκτός έδρας) για να πάει στα μπαράζ και να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα της Λαμίας χρειάζεται να κάνει το 2/2 με Νίκη Αμαρουσίου (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου για τη Β’ Εθνική.

Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας-Χριστοδουλάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-22, 46-35, 62-55, 78-73.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Βελισσαράκος):  Σκεμπές 5 (1), Καρβούνης 17 (3), Μούντριχας, Θεοδωράκος 20 (6), Μντζάκος, Ντουζίδης, Μπέλλος 3, Γκιζόγιαννης 17 (3), Χοτζάλι, Δρακάκης 16, Σβορώνος.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης):  Στογίλκοβιτς, Μπερτσιμάς, Σέττος 8 (2), Πάππος, Ρουμελιώτης 20 (2), Παπαργυρόπουλος 7, Φύκας 13 (1), Μαντζούκας, Φούντας 2, Δαχρετζής 6, Κατράνας 17 (3), Παπανικολάου.

πηγή: eviabasket

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button