Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τον θέλει η Λαμία… αλλά βλέπει και την παραμονή!

Ένα από τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον ΠΑΣ Λαμία, είναι αυτό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Παπανικολάου.

Ο Μάκης Χάβος φαίνεται πως ξεχώρισε την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου, του 20χρονου μεσοεπιθετικού του Πλατανιά Χανίων, βάζοντάς τον στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία.

Μάλιστα, εκτός από το ενδιαφέρον φαίνεται πως έχουμε και πρόταση από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, με τον οποίο όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ΄όσο έδειχναν στην αρχή.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, με ανακοίνωσή της γνωστοποίηση την πρόταση ανανέωσης που έκανε στον Παπανικολάου, όπως και στον Λουκίνα τονίζοντας πως είναι δύο ποδοσφαιριστές που θέλει πολύ να τους κρατήσει στο ρόστερ της

Έτσι, εκτός από τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον Γιάννη Παπανικολάου, η Λαμία έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο και του Πλατανιά, που θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων:

Επί τάπητος βρίσκεται για την ομάδα μας ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής σεζόν και ο οποίος δεν αφορά μόνο το ρόστερ, αλλά και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά πίσω από τις… κάμερες.

Ετσι ο τεχνικός διευθυντής, κ. Βασίλης Αμανατίδης, σε συνεργασία με τον προπονητή, κ. Γιάννη Τάτση, έχουν καθημερινές επαφές και εξετάζουν περιπτώσεις που αφορούν στη συμπλήρωση και την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου του Πλατανιά.

Παράλληλα, επειδή η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ πιο δύσκολη και απαιτητική, στόχος μας είναι να βελτιωθεί και η στήριξη προς τους παίκτες, με την ενίσχυση και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας.

Οσον αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια, επαναλαμβάνουμε ότι πωλητήριο δεν έχουμε βάλει σε κανέναν παίκτη μας, όπως επίσης ουδείς ποδοσφαιριστής μας πρόκειται να χαριστεί.

Παράλληλα θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι ήδη έχει γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπανικολάου, ενώ ο κ.Αμανατίδης κατέθεσε νέα πρόταση -παρά την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο- και στον Γιάννη Λουκίνα και αναμένουμε άμεσα τις απαντήσεις τους.

Τέλος, ήδη έχουμε στα χέρια μας αρκετές προτάσεις για παίκτες κυρίως από το εξωτερικό, οι οποίες και εξετάζονται, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ταξίδι του κ. Αμανατίδη στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button