Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο: Εμπλοκή τριών Ελλήνων

Τρεις Έλληνες φαίνεται να εμπλέκονται στο στοιχηματικό σκάνδαλο με κεντρικό πρόσωπο τον Ραούλ Μπράβο.

Τρεις Έλληνες φαίνεται να εμπλέκονται στο στοιχηματικό σκάνδαλο με κεντρικό πρόσωπο τον Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με τη εκπομπή «Δίκη» του καναλιού «Open», στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας έστειλε το φάκελο με την υπόθεση Ραούλ Μπράβο ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Τα τέσσερα διαβιβαστικά έγγραφα βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα Βέροιας, ο οποίος διερευνά αν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε στοιχηματική δράση την περίοδο που αγωνίστηκε στην ομάδα της Βέροιας.

Σύμφωνα με τα εισαγγελικά έγγραφα, Έλληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας είχε δημιουργήσει κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης με τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή και οι δυο τους χειραγώγησαν τουλάχιστον οκτώ αγώνες ελληνικής ομάδας, με συνεργούς έναν άλλον Ισπανό παίκτη που αγωνίστηκε σε ελληνική ομάδα και μία γυναίκα

Στοιχημάτιζαν σε βαλκανικές χώρες, στη Γερμανία και στη Μαλαισία. Στην υπόθεση εμπλέκεται και Ελληνας οδηγός του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος είναι ανιψιός γνωστού μάνατζερ και κατοικεί στη Νάουσα του νομού Ημαθίας. Παράλληλα εξετάζεται η σύνδεση Αυστραλού υπηκόου, ο οποίος κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου και τώρα κατοικεί μόνιμα στο Ντουμπάι.

Ο Αυστραλός υπήκοος ήταν στενός φίλος του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button