ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η επιστροφή Σαράνοφ και το χειρουργείο στο γόνατο!

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, όπως σας ενημέρωσε το «Τρίο Μπελκάντο», είναι κοντά στο να επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία, όμως πρώτα πρέπει να διευθετηθούν ορισμένα θέματα.

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, όπως σας ενημέρωσε το «Τρίο Μπελκάντο», είναι κοντά στο να επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία, όμως πρώτα πρέπει να διευθετηθούν ορισμένα θέματα.

Αρκετά θέματα και κυρίως μεταγραφικά για τον ΠΑΣ Λαμία είχε το «Τρίο Μπελκάντο» της Δευτέρας.

Σας αποκαλύψαμε πως ο Μάρτιν Τόνσο είναι αρκετά κοντά στο να φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα, ενώ αναφερθήκαμε και στην περίπτωση επιστροφής του Μπόγιαν Σαράνοφ στην ομάδα.

Ο 33χρονος Σέρβος πορτιέρε είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ της Λαμίας πριν από περίπου 2ο εβδομάδες. Παρόλο αυτά η αλλαγή προπονητή, με τον Τεννέ να αποχωρεί και τον Γρηγορίου να παίρνει τη θέση του, φαίνεται πως «πάγωσε» κάπως την περίπτωση της επιστροφής του Μπόγιαν.

Παρόλο αυτά, το ρεπορτάζ του «Τρίο» αναφέρει πως ο Σέρβος είναι αρκετά κοντά στο να βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, όμως πρέπει πρώτα να διευθετηθούν ορισμένα βασικά θέματα.

Ο Σαράνοφ, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 με την τουρκική Fatih Karagümrük και προσπαθεί να το «σπάσει» έτσι ώστε να υπογράψει νέα συνεργασία με την ελληνική ομάδα.

Στην Τουρκία, ο τερματοφύλακας απο την πόλη Vršac της Σερβίας, έπαιξε μόλις σε 12 αγώνες έχοντας 4 ματς ανέπαφης εστίας ενώ δέχθηκε 15 γκολ.

Ο Σέρβος γκολκίπερ, έκανε χειρουργείο στο γόνατο το οποίο τον κράτησε εκτός για έναν μήνα περίπου. Όταν επέστρεψε παρόλο αυτά και ενώ έκανε κανονικά προπονήσεις δεν αγωνίστηκε με την ομάδα του και υπάρχει λόγος για αυτό.

Στην τουρκική λίγκα, οι ομάδες επιτρέπετε να έχουν μόνο έναν ξένο τερματοφύλακα και στην Fatih πήραν την απόφαση να δηλωθεί ο Ιταλός Εμιλιάνο Βιβιάνο με θητεία σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ίντερ και Φιορεντίνα.

Για αυτό τον λόγο είναι εκτός ο Σέρβος τόσο καιρό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button