Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεουτσάκος: «Προς σέντρα στη Super League 2 στις 9/1»

Επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης της Super League 2 είναι η 9η Ιανουαρίου.

Επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης της Super League 2 είναι η 9η Ιανουαρίου.

Το 2021 θα φέρει στις αρχές του και την έναρξη της σεζόν στην Super League 2, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League αναμένει σύντομα ενημέρωση και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

«Υπήρξε χθες η συνεδρίαση μιας επιτροπής, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Εμείς εξαρτόμαστε από τις αποφάσεις των επιστημόνων. Περιμένουμε το ΟΚ για να ξεκινήσουμε. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό στις 3, οπότε πάμε για τις 9 Ιανουαρίου. Οι ομάδες έχουν τηρήσει απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, στη Super League 2 έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις και περιμένουμε το πράσινο φως και για τη Football League. Θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 5 του μήνα να πάρουμε το ΟΚ για να μπούμε και στην κλήρωση του Κυπέλλου. Πιέζουν οι ημερομηνίες, δεν γίνεται διαφορετικά», τόνισε.

Σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο είπε: «Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με την ΕΡΤ, απομένουν κάποια διαδικαστικά που λογικά θα τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα ενημερώσουμε λεπτομερώς και τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη».

Όσο για την τρίτη Εθνική, ανέφερε: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο το επιδημιολογικό φορτίο. Αν ανοίξουν τα σχολεία, λογικά θα πρέπει να ανοίξουν και άλλες δραστηριότητες».

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button