ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πάει για γερό μπαμ με Αμπντουλαγέ Μπα η Λαμία»

Δημοσίευμα από την Αθήνα φέρνει στην μεταγραφική πόρτα του ΠΑΣ Λαμία, τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Πόρτο και της Λα Κορούνια, Αμπντουλαγέ Μπα.

Δημοσίευμα από την Αθήνα φέρνει στην μεταγραφική πόρτα του ΠΑΣ Λαμία, τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Πόρτο και της Λα Κορούνια, Αμπντουλαγέ Μπα.

Και τα μεταγραφικά σενάρια για τη Λαμία συνεχίζονται…

Ένα ακόμη όνομα και τι όνομα, έκανε την εμφάνισή του στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία. Σύμφωνα με το SDNA, η ομάδα της Φθιώτιδας ένα από τα «μπαμ» που κυνηγάει φέρεται να είναι αυτό του πρώην κεντρικού αμυντικού της Πόρτο και της Λα Κορούνια, Αμπντουλαγέ Μπα!

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι ένας από τους πολλούς που έχουν προταθεί, όμως το «βαρύ» βιογραφικό του έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να ξεχωρίσουν την περίπτωσή του.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Μιλάμε άλλωστε για παίκτη που έχει περάσει από από Πόρτο, Γκιμαρές, Φενέρμπαχτσε, Λα Κορούνια, ενώ έχει αγωνιστεί σε 46 παιχνίδια στην Primera Division σε δύο σεζόν με τη Βαγιεκάνο, πιο πρόσφατη το 2018-19 όπου ήταν και βασικός.

Ο Μπα, που την Πρωτοχρονιά κλείνει τα 30 του χρόνια, ανήκει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, με την οποία όμως έχει αγωνιστεί ελάχιστα (3 συμ.) στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, ενώ δεσμεύεται ως το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button