Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Αποφάσισε τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος

Η Super League 2 αποφάσισε τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Θα διεξαχθούν 27 συνολικά αγωνιστικές με μονά παιχνίδια playoffs και playouts.

Η Super League 2 αποφάσισε τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Θα διεξαχθούν 27 συνολικά αγωνιστικές με μονά παιχνίδια playoffs και playouts.

Το πράσινο φως για την διεξαγωγή προπονήσεων στην Super League 2 έχει ήδη δοθεί από τις 12 Δεκεμβρίου, ενώ οι ΓΓΑ έχει δώσει τις οδηγίες προς τις ομάδες για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Την Τετάρτη (30/12) το διοικητική συμβούλιο της Super League 2, προκειμένου να χωρέσουν οι ημερομηνίες, αποφάσισε την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν 27 αγωνιστικές. Από αυτές, 22 αναμετρήσεις θα αφορούν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ θα προστεθούν και πέντε μονοί αγώνες των playoffs και των playouts. Με λίγα λόγια δεν θα πραγματοποιηθούν διπλές αναμετρήσεις.

Ο τρόπος διεξαγωγής των μονών αγώνων ανακοινώθηκε ότι θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα (4/1, 14:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

“Μετά από έγγραφο της Ε.Π.Ο. όπου ζητείται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι αουτ έως τις 19/5/2021, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές, 22 κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής των μονών αγώνων θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/1/20 και ώρα 14:00″.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button