Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μιλάνε για «μπλόκο» στον Άρη με τον ορισμό Σκουλά!

Φαίνεται δεν αρέσει στους ανθρώπους του Άρη ο ορισμός του Θεσσαλού διαιτητή, Σκουλά στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε τον λόγο.

Φαίνεται δεν αρέσει στους ανθρώπους του Άρη ο ορισμός του Θεσσαλού διαιτητή, Σκουλά στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε τον λόγο.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστός ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Άρης, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 4/1 στις 19:30.

Η ΚΕΔ όρισε τον Εμμανουήλ Σκουλά ως πρώτο διαιτητή, κάτι που όπως φαίνεται από τα ρεπορτάζ της «κίτρινης» ομάδας, δεν άρεσε στους ανθρώπους του Άρη.

Συγκεκριμένα, το άρθρο του allaboutaris, αναφέρει τα εξής:

Ο Μανώλης Σκουλάς ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Δευτέρας (4/1), ανάμεσα στη Λαμία και τον ΑΡΗ και μόνο… ευχάριστες αναμνήσεις δεν ξυπνούν στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Σκουλάς από το σύνδεσμο Λάρισας, ένας από τους καλύτερους ρέφερι της “εξυγίανσης” είναι ακόμα στη μνήμη των ανθρώπων του ΑΡΗ από την απίστευτη απόφαση που πήρε στον περσινό αγώνα με τη… Λάρισα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 97′, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Κρίστινσον απέκρουσε σουτ του Ντιγκινί, αλλά στην εξέλιξη της φάσης και σε σέντρα που επιχείρησε ο Λάρσον, ο Μπάστος σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια εντός περιοχής. Αρχικά ο Σκουλάς υπέδειξε πέναλτι, όμως είδε το VAR και… γύρισε πίσω τη φάση, ανακαλύπτοντας επιθετικό φάουλ υπέρ του Μόρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σκουλάς τα… άκουσε όταν έδωσε το πέναλτι από τον Μιχάλη Γρηγορίου, τότε προπονητή της Λάρισας και σήμερα της Λαμίας!

Βοηθοί του Σκουλά στο Λαμία – ΑΡΗΣ είναι οι Μεϊντάνας – Αναστασάκης και VAR ο Φωτιάς με βοηθό τον Δημητριάδη. Τέταρττος διαιτητής θα είναι ο Βρέσκας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button