Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Έπαιξε” για Λαμία… ανέλαβε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Βόκολος!

Νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Λεωνίδας Βόκολος ο οποίος ήταν μεταξυ άλλων στη λίστα του ΠΑΣ Λαμία, πριν συμφωνήσει με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Λεωνίδας Βόκολος ο οποίος ήταν μεταξυ άλλων στη λίστα του ΠΑΣ Λαμία, πριν συμφωνήσει με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 50χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 2010 με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας Παίδων της Ελλάδας, με την οποία προκρίθηκε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U17), ενώ την επόμενη χρονιά πήρε επίσης την πρόκριση για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αυτή την φορά με την ομάδα των Νέων (U19).
Στην συνέχεια προωθήθηκε στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα βοηθού προπονητή του Φερνάντο Σάντος, όπου παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2014.

Στην συνέχεια, την περίοδο 2014-2016 εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα του Παναθηναϊκού ενώ την περίοδο 2017-2018 στην ομάδα της Σπάρτα Πράγας.
Ως πρώτος προπονητής εργάστηκε στις ομάδες των Παναιγιάλειου, Κέρκυρας, Ολυμπιακού Βόλου και Πανιώνιου.

Καλωσορίζουμε τον κ. Λεωνίδα Βόκολο στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας! Του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με την ομάδα μας!

Στα καθήκοντα του ως Τεχνικός Διευθυντής επιστρέφει ο Κωστάκης Σεραφείμ. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του αυτόν τον 1,5 μήνα και από το πόστο του προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button