ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «habibi mou» του Ουάρντα στον Γρηγορίου! (pic)

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμρ Ουάρντα έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τον ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο οι συνθήκες δεν ήταν ποτέ κατάλληλες ώστε να συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμρ Ουάρντα έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τον ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο οι συνθήκες δεν ήταν ποτέ κατάλληλες ώστε να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Αλήθεια είναι επίσης πως ο Αιγύπτιος συνεχίζει να απασχολεί την Λαμία η οποία θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή με τα δικά του χαρακτηριστικά την επόμενη σεζόν!

Μέσα σε όλα αυτά, βάλτε και την εξαιρετική σχέση που έχει με τον Μιχάλη Γρηγορίου ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ!

Ήρθε και η φωτογραφία στα social media να φουντώσει τα σενάρια. Τι κάνει ο Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με τον Αμρ Ουάρντα; Γιατί φωτογραφήθηκαν οι δύο τους; Και γιατί επέλεξαν να ανεβάσουν την συγκεκριμένη φώτο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ερωτήματα που βάζουν φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια της ομάδας.

Για να είμαστε όμως ξεκάθαροι και προσγειωμένοι, ο…Χαμπίμπι, έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και μόνο σε περίπτωση που δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου θα μπορούσε να απασχολήσει ουσιαστικά την Λαμία. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκινά την Δευτέρα, το ίδιο και της Λαμίας και μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί το “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!”

“XAMΠΙΜΠΙ ΜΟΥ” έγραψε ο Αιγύπτιος στο Instagram ποζάροντας με ένα πλατύ χαμόγελο με τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία!

Δείτε τη φώτο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button