Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο ΓυναικώνΠοδόσφαιρο Σάλας

Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία από τις χθεσινές εκλογές.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία από τις χθεσινές εκλογές.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδος η Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας.

Λόγω έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για την 18:30 συνέλευση πραγματοποιήθηκε βάσει καταστατικού με τα παρόντα μέλη μία ώρα μετά.

Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε ομόφωνα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος του σωματείου Περικλής Κοντέλας, ο οποίος στη συνέχεια προχωρώντας στα θέματα ημερήσιας διάταξης ζήτησε από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. να παρουσιάσει τον διοικητικό απολογισμό για το διάστημα από 26 Απριλίου 2021 έως και την 20 Ιουνίου 2023. Ο Νίκος Τσιλαλής ευχαρίστησε τα παρόντα μέλη για τη μεγάλη τους συμμετοχή, ιδιαίτερα δε τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του για τη βοήθεια τα δύο αυτά χρόνια της θητείας του Δ.Σ., ανέφερε όσα έγιναν τα οποία ήταν πολλά και σημαντικά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους επιχειρηματίες της πόλης που με την οικονομική τους ενίσχυση συνέτειναν στο να επιτευχθούν οι στόχοι του σωματείου, δεν παρέλειψε όμως να εκφράσει τον προβληματισμό του για τη μηδαμινή σχεδόν συνεισφορά προς το σύλλογο των φορέων της περιοχής μας. Ομόφωνα εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός όπως και αντίστοιχος οικονομικός αφού διαβάστηκε και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της συνέλευσης ζήτησε από τον παριστάμενο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανουργιά Παπαϊωάννου να απευθύνει χαιρετισμό προς τα μέλη του σωματείου, ο οποίος παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ ΠΑΕ κι Ερασιτέχνη οι οποίοι θα συνεχιστούν και στο μέλλον ενώ ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει.

Ακολούθως διενεργήθηκαν από τον Πρόεδρο της εφορευτικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνο Πατίτσα που ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας και τα δύο μέλη που εκλέχθηκαν από τη συνέλευση οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου, νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εκλέγονται κατά σειρά εκλογής οι παρακάτω:

Πρόεδρος Δ.Σ.

Νικόλαος Τσιλαλής (μοναδικός υποψήφιος)

Για το Δ.Σ.

 Τακτικά Μέλη:

  1. Κωνσταντίνος Ρεντζόπουλος
  2. Θωμάς Μπελτεγρής
  3. Κωνσταντίνος Χρόνης
  4. Ευθύμιος Τσούκαλος
  5. Παναγιώτης Τσέτσος
  6. Αριστείδης Ζαβλάγκας

Αναπληρωματικά Μέλη:

  1. Ελένη Γιάχου
  2. Μαρία Γάκη
  3. Γεώργιος Παπαδήμας
  4.   Μάριος Βαφειάδης
  5. Μαρία Δαϊτσιώτη

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Τακτικά Μέλη:

  1. Μαρία Καραμαζιώτη
  2. Αλέξανδρος Αλεξίου
  3. Θεόδωρος Ζήκας

Αναπληρωματικό Μέλος:

  1. Ευθύμιος Πριτσιόλας

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια, τον Πρόεδρο του ΣΔΠΦ κ. Ιωάννη Σπυρόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την παραχώρηση των γραφείων για την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης αλλά και για την παροχή όλων των διευκολύνσεων που ζητήθηκαν.

Με νεώτερο δελτίο τύπου τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ενημέρωση για τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button