Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Ποδαρικό» ξεκούραστη η Έβερτον

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και μια καλύτερη μοίρα το νέο έτος. Παραδοσιακά σήμερα υπάρχει ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στην Αγγλία, έστω και αν σήμερα είναι «κουτσουρεμένο».

Μάθετε τα πάντα για τις στοιχηματικές

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και μια καλύτερη μοίρα το νέο έτος. Παραδοσιακά σήμερα υπάρχει ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στην Αγγλία, έστω και αν σήμερα είναι «κουτσουρεμένο».

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε δυο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ συν ένα στην Τσάμπιονσιπ και εμείς θα ασχοληθούμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας για το 2021 στο «Γκούντισον Παρκ», ανάμεσα στην Έβερτον και την Γουέστ Χαμ

Έβερτον: Πάει στο πρώτο της παιχνίδι για το νέο έτος έχοντας σχεδόν μια εβδομάδα ξεκούραστη η Έβερτον, πράγμα πολύ σπάνιο για αυτή τη χρονική περίοδο στην Αγγλία. Φυσικά, αυτό δε συνέβη επειδή τη… λυπήθηκε η Ομοσπονδία, αλλά επειδή η αντίπαλό της πριν 3 ημέρες, η Μάντσεστερ Σίτι, είχε πολλά κρούσματα κορονοϊού. Σίγουρα, το γεγονός αυτό ευνόησε τα «ζαχαρωτά», που θα έχουν ένα επιπλέον «όπλο» στα χέρια τους, τις ανάσες που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικοί στα ματς που έρχονται. Επέστρεψε ο Ριτσάρλισον, εκτός παραμένουν οι Χάμες, Ντελφ, Αλάν και Ντιν για τον Αντσελότι.

Γουέστ Χαμ: Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές κόντρα στη Σαουθάμπτον πριν 3 ημέρες, όμως με υπομονή και καλή άμυνα κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και να φύγει με το 0-0 από το «Σεντ Μέρις». Γενικότερα η ομάδα του Μόγιες δεν είχε εύκολο πρόγραμμα στις γιορτές, κάτι που συνεχίζει και το νέο έτος, με το ταξίδι της στο Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι πιθανότατα θα φρεσκάρουν την εντεκάδα τους για να μπορέσουν να βγάλουν το πρόγραμμα αυτό με ροτέισον και στα υπέρ τους είναι το γεγονός πως μόνος τραυματίας είναι ο Μασουακού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στη μπάλα βασικός παράγοντας για να είναι ανταγωνιστική μια ομάδα σε ένα ραντεβού περίπου ισοδύναμων αντιπάλων είναι οι ανάσες και η διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Η Έβερτον θα πάει πιο ξεκούραστη στο ματς με τα «σφυριά», έχοντας ούτως ή άλλως περισσότερη ποιότητα. Πάμε με τον άσο του 2.00 από τον Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button