ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στη Λαμία ο Καρασαλίδης αλλά…

Ο Τέλης Καρασαλίδης έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό και έχει ήδη προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Τέλης Καρασαλίδης έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό και έχει ήδη προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία.

Τον τρόπο για λυθεί η συνεργασία του με τον Τέλη Καρασαλίδη ψάχνει ο Παναιτωλικός καθώς όπως έχει προκύψει από το ρεπορτάζ, ο Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για τη νέα σεζόν.

Μπορεί να μην υπολογίζεται, παρόλο αυτά ο Καρασαλίδης προσπαθεί να βρει πρώτα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έτσι ώστε μετά να λύσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα λοιπόν με το Sportime, ο 30χρονος αμυντικός έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος ψάχνει κεντρικό αμυντικό και όπως φαίνεται θα ήταν μία καλή επιλογή για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Παρόλο αυτά, το ρεπορτάζ αναφέρει πως το feedback που πήρε ο παίκτης από τους ανθρώπους της «κυανόλευκης» ομάδας δεν ήταν θετικό…

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ενημερώθηκε… εκ των υστέρων, οτι δεν υπολογίζεται και να βρει ομάδα, αλλά δεν το λύνει πριν βρει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

Συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά έχει ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, αλλά ο Παναιτωλικός δεν τον υπολογίζει. Μάλιστα όπως αποκάλυψε το Sportime, έχει ενημερωθεί… εκ των υστέρων βέβαια, να ψάξει να βρει ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θεσσαλονικιός αμυντικός ουσιαστικά έμαθε οτι βρίσκεται στην πόρτα της εξοδου αρχικά από τα ΜΜΕ και μετά από τους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου, κάτι που ενόχλησε τόσο τον ίδιο, όσο και κάποιους ακόμα συμπαίκτες του που είναι στην ίδια μοίρα.

Ο Καρασαλίδης ψάχνει ομάδα, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει οτι αν δεν βρει νέα ποδοσφαιρική «στέγη» δεν είναι διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιο του. Προτάθηκε στη Λαμία, αλλά το feedback δεν ήταν θετικό!

Διαβάστε επίσης

Back to top button