ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τόσιτς: Από την «φωτοβολίδα» στο «Μπερναμπέου» απέναντι στον Κασίγιας, στο αριστουργηματικό φάουλ στη Νίκαια! (vid)

Ο Ζόραν Τόσιτς υπέγραψε με αριστουργηματικό τρόπο την παραμονή της Λαμίας στη Super League προσθέτοντας ένα ακόμη καθοριστικό γκολ στο παλμαρέ του.

Ο Ζόραν Τόσιτς υπέγραψε με αριστουργηματικό τρόπο την παραμονή της Λαμίας στη Super League προσθέτοντας ένα ακόμη καθοριστικό γκολ στο παλμαρέ του.

Το 2014 με δικό του τέρμα η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρωσίας, ενώ αλήστου μνήμης είναι και η «φωτοβολίδα» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από 12 χρόνια.

Η μεγάλη κλάση του Ζόραν Τόσιτς μίλησε όταν η μπάλα «έκαιγε» και με παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στη Λαμία κατάφερε με δύο καθοριστικά γκολ κόντρα σε Λεβαδειακό (στο 90+2) και Ιωνικό να κρατήσει την ομάδα της Φθιώτιδας στη Super League.

Με συμμετοχή σε μόλις 4 ματς και συνολικά 103 λεπτά βρήκε τον τρόπο ο Σέρβος σπεσιαλίστας σε εκτελέσεις φάουλ και δεινός ντριμπλέρ να κάνει την διαφορά.

Το «χρυσό» γκολ απέναντι στον Ιωνικό πανηγυρίστηκε «α λα» Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τόσιτς είχε σημειώσει ένα από τα πιο όμορφα γκολ τις καριέρας του, στις 14 Μαρτίου 2012 με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Champions League.

Η ρωσική ομάδα συνετρίβη με 4-1, όμως ο νυν άσος της Λαμίας είχε καταφέρει με την συμπλήρωση 77 λεπτών και αφού απέφυγε τον Πέπε, να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ίκερ Κασίγιας. Από τα γκολ που ο παλαίμαχος γκολκίπερ των Μαδριλένων δύσκολα θα ξεχάσει.

Επίσης στις 15 Μαϊου 2014 σκόραρε απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας το γκολ με το οποίο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «σφράγισε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας.

Δείτε το εντυπωσιακό τέρμα του Τόσιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button