Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μοιράστηκαν… κόκκινες και γκολ, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ (vid)

Το «SuperClasico» τα είχε όλα. Δύο κόκκινες κάρτες, εντάσεις αλλά και τέσσερα γκολ, με την Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ να μένουν στο 2-2.

Το «SuperClasico» τα είχε όλα. Δύο κόκκινες κάρτες, εντάσεις αλλά και τέσσερα γκολ, με την Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ να μένουν στο 2-2.

Ένα αποτέλεσμα που κρατάει και τις δύο στην κορυφή του πρώτου ομίλου για το φετινό πρωτάθλημα, αφού έχουν από 8 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, με την Μπόκα να είναι στο +4 όσον αφορά τον συντελεστή τερμάτων και την Ρίβερ στο +3 ενώ στην Τρίτη θέση στο γκρουπ είναι η Αρχεντίνος Τζούιορς με 4 βαθμούς αλλά σε τρία παιχνίδια.

Η Μπόκα ήταν αυτή που πήρε… κεφάλι στο σκορ με τον Αμπίλα ο οποίος έκανε το 1-0 στο 10ο λεπτό και έκτοτε προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει και άλλο γκολ, με την Ρίβερ να έχει την κατοχή της μπάλας.

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Καμπουτζάνο στο 58ο άφησε την Μπόκα με 10 ποδοσφαιριστές και άλλαξε τα δεδομένα για την Ρίβερ που πίεσε περισσότερο και κατάφερε να πετύχει την ανατροπή.

Αρχικά ισοφάρισε με τον Γκιρότι σε 1-1 στο 74ο και τρία λεπτά αργότερα ο Μπορέ με κεφαλιά έκανε το 1-2. Και εκεί που η Ρίβερ Πλέιτ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ο Πέρεζ αποβλήθηκε και έτσι αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία. Αυτό ήθελε η Μπόκα η οποία με τον Βίγια ισοφάρισε σε 2-2 στο 86ο λεπτό, σκορ που έμεινε ως το τέλος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button