FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο πρώην «κυανόλευκος» και νυν «Λαρισαίος»!(pics)

Την Παρασκευή η ομάδα του ΠΑΣ Λαμίας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, επί της ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή λοιπόν, στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμίας θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο ΔΑΚΛ για ένα ακόμη φιλικό και αναμένεται βρει μπροστά της και έναν πρώην της…

Στο ρόστερ της ΑΕΛ βρίσκεται ο Αντόνι Φατιόν και μάλιστα είναι και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, όπου έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή:

Ο γεννημένος στην Αθήνα αμυντικός χαφ Αντόνι Φατιόν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας 24 συμμετοχές.

Έπειτα, ήρθε το «μεγάλο σχολείο» της Παναχαϊκής, με τον Φατιόν να σημειώνει 64 συμμετοχές με την φανέλα της και μάλιστα πέτυχε και 1 γκολ.

Το 2014 ο ΠΑΣ Λαμίας κάνει δικό του τον Ελληνοαλβανό ανασταλτικό μέσο, ο οποίος αν και αγωνίστηκε μόλις μια σεζόν, έπαιξε σε 20 αγώνες με τα «κυανόλευκα», πέτυχε 5 γκολ και έγινε αρκετά αγαπητός από την κερκίδα.

Οι καλές του εμφανίσεις με τη Λαμία δεν έμειναν απαρατήρητες και ο Απόλλωνας Σμύρνης, έβαλε στο ρόστερ του τον Φατιόν. Στη Ριζούπολη έκατσε μία σεζόν, έπαιξε σε 21 παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει και 2 γκολ.

Η πόρτα της Λάρισας άνοιξε το 2016, με τον Αντόνι, όπως τον φωνάζουν όλοι να είναι πλέον αναπόσπαστο μέλος της ομάδας, έχει γίνει ένας εκ των αρχηγών της, έχοντας 45 συμμετοχές και 1 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button