ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αραμπούλι: «Σήμερα… να είναι μόνο η αρχή!»

Αν και ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία εντελώς στραβά... ο Μπατσάνα Αραμπούλι έδειξε σήμερα ότι μπορεί να βοηθήσει την «κυανόλευκη» ομάδα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Δείτε τι δήλωσε μετά τη νίκη επί του Άρη.

Αν και ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία εντελώς στραβά… ο Μπατσάνα Αραμπούλι έδειξε σήμερα ότι μπορεί να βοηθήσει την «κυανόλευκη» ομάδα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Δείτε τι δήλωσε μετά τη νίκη επί του Άρη.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και δις σκόρερ στη νίκη (2-0) της Λαμίας επί του Άρη, Μπατσάνα Αραμπούλι, αναγνώρισε τη συνδρομή των συμπαικτών του στο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αραμπούλι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA:

«Δεν το έχω δει ακόμα το γκολ μου. [Αφού το είδε στο μόνιτορ] Ναι είναι ένα πανέμορφο γκολ. Φυσικά δεν έκανα τη δουλειά μόνος μου, η προσπάθεια όλων των παικτών ήταν πολύ σημαντική. Το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό για να ξεκινήσουμε τη χρονιά. Και ελπίζω να αποτελέσει την αλλαγή που θα μας φέρει σε καλό επίπεδο στο τέλος της σεζόν».

Για το πέναλτι: Το δούλευα πολύ το συγκεκριμένο πέναλτι στις τελευταίες προπονήσεις. Είχα δει τον Μπρούνο Φερνάντες να σκοράρει έτσι και δεν έχει χάσει ποτέ πέναλτι έτσι. Στις τελευταίες προπονήσεις το δούλευα ώστε αν μου δινόταν η ευκαιρία να το πράξω και εγώ. Ήμουν σίγουρος ότι θα μετρούσε. Δεν κατάλαβα για πιο λόγο έδωσε κίτρινη κάρτα αλλά ήξερα ότι είναι μέσα στους κανόνες.

Για την συνέχεια: Βλέπουμε τη διαφορετική διάθεση που έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι. Ο προπονητής πιστεύει στην ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Φτιάχνοντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση θα έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Τι άλλαξε ο Γρηγορίου στον τρόπο παιχνιδιού του: Ο προπονητής μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν. Ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός όταν έχει και όταν δεν έχει αυτοπεποίθηση. Δεν λέω ότι ήταν τέλειο παιχνίδι για εμένα επειδή πέτυχα 2 γκολ ωστόσο θα είναι καλό για την ομάδα να συνεχίσουμε έτσι…

Διαβάστε επίσης

Back to top button