ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ντεμπούτο… για τρεις στη Λαμία! (φωτογραφίες)

Ήρθαν, προετοιμάστηκαν και έπαιξαν. Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία έκαναν ντεμπούτο χθες στο ματς με τον Άρη. Δείτε τον πρώτο αγώνα για το 2021 και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 του ΠΑΣ Λαμία, μέσα από το φωτορεπορτάζ του LamiaSports. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ήρθαν, προετοιμάστηκαν και έπαιξαν. Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία έκαναν ντεμπούτο χθες στο ματς με τον Άρη.

Η χθεσινή νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του Άρη με 2-0 θα μείνει στην ιστορία ως την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 2020-2021 για τους «κυανόλευκους».

Μία νίκη, την οποία δύσκολα θα ξεχάσουν οι ποδοσφαιριστές Φάνης Τζανδάρης, Έλμαρ Μπιάρνασον και Βαλεντίνος Βλάχος.

Οι τρεις παίκτες της Λαμίας, έκαναν κόντρα στους «κίτρινους» ντεμπούτο με την «κυανόλευκη» φανέλα και μάλιστα έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία.

Ειδικά ο Τζανδάρης, ο οποίος αγωνίστηκε και βασικός, πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο.

Από την άλλη ο Μπιάρνασον, έδειξε πως θέλει ακόμη χρόνο προσαρμογής, μιας και του είναι εντελώς άγνωστο το πρωτάθλημα και οι συνθήκες εδώ.

Τέλος, ο Βλάχος μπορεί να προσφέρει στη Λαμία, είναι έμπειρος, δυνατός και γνωρίζει καλά τη θέση του δεξιού μπακ, δίνοντας επιπλέον επιλογές στον Γρηγορίου καθώς μπορεί άνετα να αγωνιστεί και ως σέντερ μπακ.

Καλή αρχή λοιπόν και στους τρεις!

Τον Ταϊρόν δεν τον βάζουμε μέσα στους παραπάνω… καθώς δεν έφυγε ποτέ από τη Λαμία! ;)

Διαβάστε επίσης

Back to top button