Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στροφή σε Χατσερίδι από τον ΠΑΟΚ

Στην περίπτωση του Εβγέν Χατσερίδι φαίνεται πως στρέφεται η προσοχή του ΠΑΟΚ, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στη μετεγγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό.

Στην περίπτωση του Εβγέν Χατσερίδι φαίνεται πως στρέφεται η προσοχή του ΠΑΟΚ, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στη μετεγγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ, κάτι που αναγκάζει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να στρέψουν σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή τους.

Ο Λούμπος Μίχελ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια ώστε να πείσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό, έχοντας όμως ήδη έτοιμη την εναλλακτική επιλογή. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Μολέντο, ο ΠΑΟΚ θα στραφεί στην περίπτωση του Εβγέν Χατσερίδι, ο οποίος αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος της μετεγγραφής θα φτάσει τα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο παραχώρησης των παικτών, που δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ της ομάδας τις επόμενες ημέρες. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button