Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις έκρινε το τρίποντο (φωτογραφίες+βίντεο)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, το Ρεγγίνι υποδέχθηκε στο γήπεδο του Μώλου τη Δάφνη Λιβανατών.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, το Ρεγγίνι υποδέχθηκε στο γήπεδο του Μώλου τη Δάφνη Λιβανατών.

Μία τεράστια νίκη με 2-3 σκορ πανηγύρισε στην έδρα του Ρεγγινίου, η Δάφνη Λιβανατών.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν σχεδόν ισοδύναμες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, όμως η ποιότητα της Δάφνης έφερε τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Την αρχή στο σκοράρισμα την έκανε το Ρεγγίνι με τον Σιώτη να ανοίγει το σκορ στο 42΄του αγώνα. Η απάντηση της Δάφνης ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50΄όπου ο αρχηγός της ομάδας, ο Μακρόπουλος Ε., έφερε το ματς στα ίσια.

Η ομάδα των Λιβανατών, όχι μόνο ισοφάρισε αλλά στο 60΄μπήκε και μπροστά στο σκορ με τον Χαλαστάνη να περνά ως αλλαγή στο ματς και να βρίσκει δίχτυα για το 1-2.

Ο Χουλιάρας, στο 74΄έφερε το ματς ξανά στα ίσια κάνοντας το 2-2 όμως το γκολ του Παπανάγνου στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με σκορ 2-3.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Δάφνης Λιβανατών η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 μαζί με την Μαλεσίνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεγγίνι: Καραμανώλης, Χαλλης, Θεοχάρης, Χουλιάρας, Μπερτανος, Καλύβας, Σιώτης, Παπανικολάου, Κωστακος, Γιαννόπουλος, Τσάνα

Δάφνη Λιβανατών: Πουλίτσας, Τσίκιμης, Ξεζώνοτος, Σωτηρίου, Τσούκαλος, Παπανάγνος, Nuraj, Μπράχος, Λάγιος, Αντνωνίου, Μακρόπουλος Ε.

Το 1-0 του Σιώτη:

Το γκολ του Χουλιάρα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button