Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αναζητά δεξί μπακ από το εξωτερικό ο Κονέ

Σε αναζήτηση παίκτη από την ξένη αγορά για την θέση του δεξιού αμυντικού, ο οποίος προορίζεται για βασικός βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σε αναζήτηση παίκτη από την ξένη αγορά για την θέση του δεξιού αμυντικού, ο οποίος προορίζεται για βασικός βρίσκεται η ΑΕΚ.

Μπροστά τις διαδικασίες για την εξεύρεση δεξιού αμυντικού έχει βάλει η ΑΕΚ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ»ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται βρίσκεται σε διαδικασία επαφών και συζητήσεων για την απόκτηση παίκτη, ο οποίος θα καλύπτει την συγκεκριμένη θέση.

Ο Βασιλαντωνόπουλος παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Παουλίνιο έχει κοπεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει απμείνει με μόλις έναν παίκτη διαθέσιμο στην εν λόγω θέση τον Μπακάκη.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, η Ένωση βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση δεξιού αμυντικού από την ξένη αγορά, ο οποίος προορίζεται για βασικός. Μέχρι στιγμής ο Κονέ έχει τσεκάρει παίκτες από την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία και έχει εντοπίσει κάποιες καλές περιπτώσεις και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να καταλήξει σε κάποια εξ αυτών.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button