ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άνχελ Μαρτίνες Ορτέγκα: Αυτός είναι ο αριστερός μπακ που θέλει η Λαμία! (vids+pics)

Το who is who του Ισπανού αριστερού οπισθοφύλακα, τον οποίο τα δημοσιεύματα στέλνουν στον ΠΑΣ Λαμία.

Το who is who του Ισπανού αριστερού οπισθοφύλακα, τον οποίο τα δημοσιεύματα στέλνουν στον ΠΑΣ Λαμία.

Σημερινό δημοσίευμα, από το Sport24.gr, υπογραμμίζει πως ο ΠΑΣ Λαμία θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ και μάλιστα είναι κοντά στο να επαναφέρει στην SuperLeague 1, τον Άνχελ Μαρτίνες Ορτέγκα.

Και λέμε επεναφέρει, μιας και ο Ισπανός μπακ έπαιζε πριν από λίγο καιρό στα μέρη μας φορώντας τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολής.

Ποιος είναι όμως ο Άνχελ Ορτέγκα (με το όνομα Ορτέγκα στη Λαμία δυστυχώς δεν θα είναι τόσο δημοφιλής {παλιό επεισόδιο} ); Το LamiaSports σας έχει το who is who του ποδοσφαιριστή!

Άνχελ Μαρτίνες Ορτέγκα

Άνχελ Μαρτίνες λοιπόν, γεννημένος στις 15 Μαΐου του 1991, 29 ετών, Ισπανός από τη Βαρκελώνη, ύψος 1,86μ. και διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του.

Αριστεροπόδαρος, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, όμως το ύψος του, του επιτρέπει να αγωνιστεί και ο σέντερ μπακ. Άρα, δύο σε ένα για τη Λαμία που ψάχνει και αριστερό μπακ αλλά και σέντερ μπακ.

Οι θέσεις που αγωνίζεται:

Έχει παίξει σε Ισπανία, Ελλάδα και Ρουμανία.

Στη χώρα του, έχει συνδέσει το όνομά του με την Reus Deportiu, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 69 αγώνες, με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Επίσης, έχει 40 αγώνες με την RCD Espanyol B΄, 30 ματς με την CD Guijelo, 22 εμφανίσεις με την Real Jaen και 18 συμμετοχές με την Real Zaragoza, έχοντας και 2 ασίστ.

Με τον Αστέρα Τρίπολης στην ελληνική SuperLeague αγωνίστηκε από το 2018 έως και το 2020, μετρώντας 47 αγώνες, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Με την ομάδα που αγωνίζεται τώρα, έχει εμφανιστεί μόλις 5 φορές!

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί:

Διαβάστε επίσης

Back to top button