ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Απόβαση» στην Κρήτη με στόχο τη νίκη! (matchday)

Στο πλαίσιο της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στις 17:15 στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Στο πλαίσιο της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στις 17:15 στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Μετά από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επί του Άρη με 2-0, ο ΠΑΣ Λαμία καλείται να συνεχίσει την καλή εμφάνιση του «Αθανάσιος Διάκος» και στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Σήμερα, στις 17:15 οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου θα παίξουν κόντρα στην πολύ καλά οργανώμενη ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία παρόλο αυτά αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια.

Στόχος της Λαμίας, όπως έχει γίνει αντιληπτό από το απόγευμα της Δευτέρας είναι πως πλέον κάθε ματς είναι τελικός και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο τρόπο. Ψυχή, πάθος και δύναμη για 90 και παραπάνω λεπτά και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Τρίο Μπελκάντο της Τρίτης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου «θα πρέπει να δώσουν όχι το 100% των δυνατοτήτων του αλλά το 110%.»

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 

Τη Δευτέρα αντιμετώπισε τον Άρη με αρκετές απουσίες και μόλις 4 προπονήσεις και δύο ημέρες αργότερα η Λαμία ταξίδεψε στην Κρήτη για να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ, με δύο μόλις ημέρες προετοιμασίας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε με χαρά να επιστρέφει από την τιμωρία του ο Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος έλειψε από το ματς με τον Άρη, ενώ παρόλο που κανονικά προπονήθηκαν οι Τσούκαλος και Μπουλούλης δεν ταξίδεψαν στην Κρήτη.

Στο νησί δεν ταξίδεψαν επίσης και οι Λουκάς Βύντρα, Ανέστης Βλαχομήτρος, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Θανάσης Μαργαρίτης, Ζήσης Χατζηστραβός, Μάρκ Ασίγκμπα και Πατρίκ Μπάχανακ. Εκτός επίσης είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος αλλά και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ο οποίος είναι εκτός ομάδας.

Επιστροφή είχαμε εκτός από την άμυνα και στην επίθεση, καθώς στην αποστολή βρίσκεται και το όνομα του Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος αναμένεται να πάρει ξανά θέση στη βασική ενδεκάδα.

Τώρα, όσο αφορά τα πλάνα του Γρηγορίου για τη βασική ενδεκάδα δεν φαίνεται πως θα αλλάξουν πολλά σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας, με τα πρόσωπα που ξεκίνησαν σε εκείνο τον αγώνα να διεκδικούν θέση και στο σημερινό ματς.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την αποστολή:

Τερματοφύλάκες: 1. Epassy Devis – 99. Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 20. Ζιούλης Άγγελος – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 37. Βλάχος Βαλεντίνος – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga – 10. Tyronne  – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos – 77. Κωστίκας Βασίλειος

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΦΗ

Χωρίς τον τιμωρημένο Νέιρα θα αγωνιστούν στο σημερινό εντός έδρας ματς με τη Λαμία οι Κρητικοί, οι οποίοι δεν υπολογίζουν και σε μια σειρά από τραυματίες.

Από 21 άτομα αποτελείται η αποστολή του ΟΦΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία την Πέμπτη (7/1, 17:15) για τη 15η αγωνιστική της Super League 1.

Από αυτήν απουσιάζει το όνομα τόσο του τιμωρημένου Νέιρα, όσο και των τραυματισμένων Γιαννούλη, Μαρινάκη, Γιάννου, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Ντε Γκουζμάν, Μίγγου και Βαζ.

Υπενθυμίζεται ότι στον πάγκο των Κρητικών δεν θα βρίσκεται ούτε ο προπονητής τους, Γιώργος Σίμος, του οποίου η σύζυγος αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Σόλις, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλιτζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button