Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Αλμπάνης κοντά σε ανανέωση με την ΑΕΚ

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, αλλά ήρθαν καλά μηνύματα τα τελευταία 24ώρα…

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, αλλά ήρθαν καλά μηνύματα τα τελευταία 24ώρα…

Ο Ελληνας ακραίος επιθετικός βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει με τους «κιτρινόμαυρους» με συμβόλαιο που φτάνει τα 230.000 ευρώ ετησίως.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία, όμως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά με τον Χρήστο Αλμπάνη να είναι κοντά στο… ναι στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για να συνεχίσει στα «κιτρινόμαυρα».

Να θυμίσουμε πάντως ότι χθες ο Αλμπάνης δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ στο Καραϊσκάκη μπήκε αλλαγή και είχε δείξει καλή εικόνα.

Ο Αλμπάνης και οι 8 συμμετοχές

Ο 26χρονος βρίσκεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2018 και όλα έδειχναν πως φέτος θα ήταν η τελευταία του χρονιά στα Σπάτα, καθώς υπήρχε πληθώρα παικτών στη θέση του, έπειτα και από την απόκτηση του Τάνκοβιτς και του Λιβάι Γκαρσία.

Παρόλα αυτά στα Σπάτα υπολογίζουν κανονικά στον Χρήστο Αλμπάνη και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Φέτος ο Αλμπάνης μετράει 8 συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους».

Συνολικά στην Ενωση μετρά 57 παιχνίδια με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Xαμόγελα για το μηδέν στην άμυνα

Η ΑΕΚ έδωσε χθες τέλος σε ένα αρνητικό σερί 13 αγώνων στους οποίους δεχόταν γκολ, με αυτόν τον τρόπο ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε τα 80 ματς με μηδέν παθητικό ως προπονητής των «κιτρινόμαυρων». Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν να τελειώσουν αγώνα με μηδέν παθητικό από τις 25 Οκτωβρίου και τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα, δηλαδή 73 ημέρες! Στο διάστημα αυτό είχαν 24 γκολ υπέρ και 26 κατά, δηλαδή δέχονταν κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά αγώνα!

Εντός έδρας η Ενωση είχε να μη δεχτεί γκολ από τις 27 Σεπτεμβρίου και το 3-0 επί της Λαμίας, δηλαδή 101 ημέρες και εννιά ματς! Στο διάστημα αυτό είχαν γκολ 12-17, δηλαδή δέχονταν επίσης περίπου δύο γκολ κατά μέσο όρο.

Στην τελευταία του θητεία είχε 9 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ σε 16 αγώνες συνολικά. Στην προηγούμενη θητεία του, που είχε ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε 49 στους 79 αγώνες του χωρίς να δεχτεί η Ενωση γκολ, ενώ στο πρώτο του πέρασμα από την «Ένωση», την περίοδο 2011/12 είχε 21 ματς με μηδέν παθητικό από τα 50 συνολικά. Συνολικά, ο 56χρονος προπονητής έχει κρατήσει σε 80 ματς από τα 149 που είναι στον κιτρινόμαυρο πάγκο το μηδέν στην άμυνα.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button