ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αντάμα ο «ελβετικός σουγιάς» Μπα στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία! (vids+pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει στο στόχαστρό της τον Αντάμα Μπα. Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 6 θέσεις! Δεν πιστεύετε; Για δείτε το άρθρο!

Ο ΠΑΣ Λαμία σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει στο στόχαστρό της τον Αντάμα Μπα. Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 6 θέσεις! Δεν πιστεύετε; Για δείτε το άρθρο!

Σε προηγούμενα άρθρο διαβάσατε πως ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μαυριτανού μεσοεπιθετικού, Αντάμα Μπα.

«Παίρνει Αντάμα Μπα η Λαμία»

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ίσως σε λίγες ημέρες φοράει τα «κυανόλευκα».

Για πάμε να ξεκινήσουμε:

Γεννημένος στο Selibabi της Μαυριτανίας, ο Αντάμα Μπα είναι ένας 27χρονος μεσοεπιθετικός, με ύψος 1,79μ.

Έχει γενέθλια στις 27 Αυγούστου 1993 και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές χώρες!

Είναι δεξιοπόδαρος και αυτό που αναφέρει στον τίτλο του άρθρου μας δεν είναι ψέματα ούτε clickbait. Ο Αντάμα, έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 6 διαφορετικές θέσεις.

Εκτός από δεξιός εξτρέμ, θέση η οποία είναι η φυσική του, ο Μαυριτανός έχει παίξει και ως δεξιός μέσος, ως αριστερός εξτρέμ και αριστερός μέσος, σέντερ φορ και «δεκάρι».

Έχει κερδίσει δίκαια τον τίτλο του «ελβετικού σουγιά».

Οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί:

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Γαλλία και απο την ομάδα της Brest B, ενώ κατάφερε να αγωνιστεί και στην πιο γνωστή ομάδα στο Μπρεστ, την Stade Brest 29. Εκεί μέτρησε 16 εμφανίσεις και 1 ασίστ, πριν αποχωρήσει για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στη Γαλλία αλλά σε άλλη πόλη.

Επόμενος σταθμός του ήταν η SC Bastia. Με την συγκεκριμένη ομάδα εμφανίστηκε σε 13 αγώνες, μετρώντας 3 γκολ και 1 ασίστ.

Έπειτα πήγε στην Chamois Niort όπου και κατάφερε παραπάνω πράγματα. Είχε 28 αγώνες, 3 γκολ 1 ασίστ αλλά επέστρεψε στην Bastia από την οποία και είχε φύγει ως δανεικός.

Όταν έμεινε ελεύθερος από την Bastia, η AJ Auxerre τον έκανε δικό της για να αγωνιστεί μαζί της στα περισσότερα ματς στην καριέρα του με ομάδα έως τώρα.

Στην γνωσή σε όλους μας Auxerre λόγω Τζιμπρίλ Σισέ και Ολιβέρ Καπό, ο Αντάμα έπαιξε σε 58 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Όταν αποφάσισε να φύγει από τη Γαλλία ήρθε στη γειτονιά μας. Η Gaziantep FK ήταν η ομάδα που του πρόσφερε συμβόλαιο και αυτός αγωνίστηκε σε 14 αγώνες με τη φανέλα της. Είχε μάλιστα 2 γκολ, 2 ασίστ.

Μετά ακολούθησε η Giresunspor όπου έπαιξε και με αυτή σε άλλα 18 ματς με 3 ασίστ και τελευταίος σταθμός του ήταν το Μαρόκο και η RS Berkane. Με την Renaissance de Berkane έχει έως τώρα (καθώς δεν έχει μείνει ελεύθερος ακόμη) 22 αγώνες και 1 γκολ.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Αντάμα Μπα είναι διεθνής με την Εθνική Μαυριτανίας, έχοντας από το 2013 έως και σήμερα 33 αγώνες και 6 γκολ.

Ryan Wilkisky/BackpagePix

Οι αγώνες που έχει αγωνιστεί:

Διαβάστε επίσης

Back to top button