Άλλα αθλήματαΒόλεϊΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιτέλους: Αρχίζει η SL2 και το βόλεϊ!

«Άναψε το πράσινο φως» ο ΕΟΔΥ #slgr2 #επανέναρξη #Volleyleague #ποδόσφαιρο #βόλεϊ #ΕΟΔΥ

«Άναψε το πράσινο φως» ο ΕΟΔΥ #slgr2 #επανέναρξη #Volleyleague #ποδόσφαιρο #βόλεϊ #ΕΟΔΥ

Επιστροφή στην δράση για τα πρωταθλήματα της Superleague 2 και της Volley League αφού ο ΕΟΔΥ άναψε το πράσινο φως για την επανέναρξή τους. Στις 16-17 Ιανουαρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Επιτέλους σέντρα στη Super League 2 μετά από εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Οι ειδικοί εισηγήθηκαν θετικά, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, στο παγιωμένο εδώ και καιρό αίτημα των ανθρώπων της κατηγορίας, με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM, η δεύτερη εγχώρια κατηγορία θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου, ενώ πλέον θα γίνει αγώνας δρόμου για να βγει το πρόγραμμα.

Αντίθετα, δεν ξεκινάει η Football League στην οποία μπαίνει προς ώρας νέο φρένο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως αν όλα κυλήσουν καλά με την επανέναρξη της Super League 2 τότε ίσως επιτραπεί η επανέναρξη με συγκεκριμένα πάντα πρωτόκολλα.

Η Volley League θα έχει και πάλι δράση στις 16-17 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα θα οριστούν οι αγωνιστικές και ενδεχόμενες αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής.

Θυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα της Volley League είχαν διεξαχθεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές πλην του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για τη δεύτερη. Το ματς είχε αναβληθεί λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης που επικρατούσε στην Θεσσααλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button