Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Παίρνει «διαζύγιο» με Αντονίτο – Αναζητά νέο δεξί μπακ

Ο Ισπανός αναμένεται να αποχωρήσει από τους πράσινους μη έχοντας έστω και μία εμφάνιση με τα πράσινα.

Ο Ισπανός αναμένεται να αποχωρήσει από τους πράσινους μη έχοντας έστω και μία εμφάνιση με τα πράσινα.

Παρελθόν αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αντονίτο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ισπανός άσος είναι προς παραχώρηση από τους πράσινους χωρίς –μάλιστα- να έχει κάνει έστω και μια εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε αρκετά με ένα θέμα υγείας όταν πρωτο-ήρθε στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων περίπου δύο μήνες. Τώρα έχει επιστρέψει αλλά φαίνεται να είναι λίγο επηρεασμένος από την απουσία αυτή.

Την ίδια στιγμή, ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις. Ένα ακόμη στοιχείο που έχει παίξει ρόλο στο να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της αποχώρησής του.

Βέβαια και ο Αντονίτο, έχοντας αντιληφθεί ότι δεν χαίρει της εκτίμησης του Μπόλονι είναι θετικός στην επιστροφή του στην Ισπανία για να είναι και κοντά στην οικογένειά του.

Όλα αυτά φέρνουν τους πράσινούς να έχουν ανάγκη για έναν παίκτη που θα να έρθει και θα δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας. Έτσι βγαίνουν σιγά-σιγά στις αγορές αναζητώντας έναν ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button