Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

“Κηδεία” στη Μπάγερν από την Γκλάντμπαχ!

Μολονότι προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η Μπάγερν Μονάχου έμπαζε από παντού με αποτέλεσμα να γνωρίσει απρόσμενη ήττα με 3-2.

Μολονότι προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η Μπάγερν Μονάχου έμπαζε από παντού με αποτέλεσμα να γνωρίσει απρόσμενη ήττα με 3-2.

Μπροστά, απειλεί να σπάσει το ρεκόρ παραγωγικότητας όλων των εποχών στην Bundesliga, μετρά ήδη 46 γκολ μετά από 15 αγωνιστικές. Πίσω, ποτέ δεν ήταν πιο ευάλωτη. Δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αισίως έφτασε τα 24 τέρματα παθητικό, ποτέ άλλοτε ο Μάνουελ Νόιερ δεν έμοιαζε τόσο εκτεθειμένος.

Αυτό που συνήθως κάνει η Μπάγερν στους αντιπάλους της, το έπαθε η ίδια στο Μπορούσια Παρκ. Ένα εύστοχο πέναλτι του Λεβαντόφσκι (20’) και ένα τρομερό γκολ του Γκορέτσκα (26’) έκαναν από νωρίς το 0-2 και έκαναν τους περισσότερους να πιστέψουν ότι πάμε για βαυαρικό περίπατο.

Η άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης όμως έμπαζε από παντού και η Γκλάντμπαχ, που δεν πέταξε λευκή πετσέτα έκανε την μεγάλη ανατροπή. Δύο υπέροχες κάθετες του Στιντλ, μετουσιώθηκαν σε ισάριθμα γκολ από τον ψύχραιμο Χόφμαν (36’, 45’) και το ματς γύρισε πριν το ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Νόιχαους με υπέροχο σουτ (49’) έκανε το 3-2, το οποίο έμεινε ως το τέλος, αφού τα πουλάρια κατάφεραν να αναχαιτίσουν όλα τα βαυαρικά όπλα, με την Μπάγερν να γνωρίζει την δεύτερη φετινή της ήττα και να απειλείται με πτώση από την κορυφή της Bundesliga.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button