Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κιάκος: Αφιέρωσε το γκολ στον ανιψιό του που παλεύει με τον καρκίνο!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα άθλημα όπως όλα τα άλλα.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα άθλημα όπως όλα τα άλλα.

Είναι το πιο αγαπητό άθλημα στον κόσμο γιατί μπορεί μέσα σε λίγες στιγμές να σε «μεταφέρει» από την κόλαση στον παράδεισο, και το αντίθετο, να σου δημιουργήσει συναισθήματα που δεν περίμενες ποτέ πως θα σε συναντήσουν, να δώσει «οξυγόνο» σε περιόδους στείρων ρουτίνων και δυσκολιών.

Και όλα αυτά με τον πιο έντονο τρόπο.

Ο ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλος, Γιάννης Κιάκος ήρθε να δείξει για ακόμα μια φορά με γλαφυρό τρόπο το πόσο μοναδικό είναι αυτό το άθλημα. Ο Βόλος φιλοξενούταν σήμερα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο αδόκιμος και αν φαντάζει ο όρος αυτός εν καιρώ πανδημίας, το γήπεδο της Τούμπας.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε καλή θέση εντός της περιοχής του ΠΑΟΚ και μετά από φάση διαρκείας και μερίδιο τύχης άνοιξε το σκορ. Ο Κιάκος έτρεξε στην κάμερα και αφιέρωσε το γκολ κάπου που μόνο αυτός ήξερε, μέχρι να δώσει ο ίδιος την απάντηση μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας: «Είναι για το ανιψάκι μου στην Γερμανία που δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο και θέλω να του δείξω ότι είμαι δίπλα του, ότι είμαι κοντά του και τον σκέφτομαι».

Με την κίνηση του αυτή ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε χαρά με μοναδικό τρόπο σε ένα παιδί που δίνει τη δική του άνιση μάχη.

Ως σελίδα του ευχόμαστε στη μάχη αυτή αυτό που εύχεται ο θείος του κάθε φορά πριν πατήσει χορτάρι: τη νίκη.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα άθλημα όπως όλα τα άλλα, γι’ αυτό και το αγαπάμε…

πηγή:The Football Romantics

Διαβάστε επίσης

Back to top button